Broker

En broker af binære optioner er et website, der udbyder software, som brugerne kan anvende til at trade på markedet for binære optioner.

Softwaren er kendt som trading platformen, og den giver direkte adgang til trading-platformen. Med den eksponentielle stigning i antallet af tradere af binære optioner har der ligeledes været en tilsvarende vækst i antallet af brokere. Med så enormt mange brokere af binære optioner kan det være forvirrende at skulle vælge én af dem.

Vi har derfor gjort fodarbejdet for dig og lavet en liste over bedste af de bedste online-brokere. Det er brokere med platforme, der er nemme at anvende, fantastiske betalingsmuligheder og selvfølgelig den sidste nye teknologi inden for sikkerhed. Du kan med andre ord trygt vælge en hvilken som helst af brokerne på listen.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Features, du kan forvente af brokere

Platform

Du vil ikke have en broker, der har en langsom, træg og kompleks trading platform. Hvis platformen er langsom, vil du hurtigt blive meget irriteret over den. Alle brokere på vores site har en brugervenlig platform.

Afkast og bonus

Et højt afkast og en bonus betyder større udbytte. Bonus er en engangsforeteelse, du får tilbudt, når du opretter en konto, så du bør prioritere afkastet højere. Led altid efter en broker, der giver dig mindst 75% i gennemsnitligt afkast.

Medlemskaber

Hvis du bortset fra den grundlæggende trading-funktionalitet også skulle være interesseret i ekstra features som en account manager, højere prioritet osv., vil du skulle skifte til et højere medlemskabsniveau. Mindsteindskuddet for højere medlemskabsniveauer er højere.

Demo konto

Hvis du ønsker at anvende en demo konto, skal du vælge en broker, der udbyder dem.

Valuta

Det er bedst at anvende en broker, der understøtte dine nationale valuta, ellers vil du skulle betale vekslegebyrer.

Betalingsmuligheder

Det er meget vigtigt, at din broker understøtter den betalingsmetode, du ønsker at anvende. Hvis ikke, vil du blive nødt til at overføre penge fra én konto til en anden, og du vil ende med at skulle betale ekstra, hvilket kan undgås. Hvis du planlægger at bruge dit kredit- eller debitkort, behøver du ikke tænke nærmere over det, for alle brokere understøtter denne mulighed.

Hævning

Det er tilrådeligt at vælge en broker, der gør det nemt for dig at hæve penge. Din broker bør ikke pålægge et gebyr for at udføre en hævning, eller i det mindste bør én hævning om måneden være gratis. Hævninger må højst tage tre dage at behandle, og det ville være endnu bedre, hvis der ikke er noget mindstebeløb for hævninger.

Aktiver

Din broker bør udbyde mindst 100 forskellige aktiver. Et stort antal forskellige aktiver sikrer, at dit foretrukne aktiv vil optræde på listen. Læs mere om aktiver.

Sprog

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, bør du overveje at vælge en broker, der har en brugergrænseflade på dit sprog. Kundeservice: Der vil opstå lejligheder, hvor du har spørgsmål eller problemer, du skal have afklaret. En pålidelig livechat-mulighed, der er tilgængelig hele ugen og alle døgnets 24 timer vil være praktisk i sådanne tilfælde.

Konklusion

Nu hvor du ved hvilke features, du skal være opmærksom på, når du leder efter en broker af binære optioner, kan du vælge den broker, der passer bedst til dig, på listen over troværdige brokere.

Broker
Giv din vurdering