Hvad er en boundary option?

Den evigt voksende konkurrence blandt brokere om at blive mere innovative for at tiltrække nye kunder til deres website har drevet en lang række ændringer i branchen for trading med binære optioner.

En effekt af dette har været introduktionen af nye trading-typer ud over den klassiske high eller low trading. En af de nye trading-typer er boundary optioner. Boundary optioner er nu blevet en populær trading-mulighed, og alle de førende brokere udbyder denne form for trading.

Læs mere under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er boundary optioner?

Ved boundary optioner er to prisniveauer defineret af brokerne – øvre prisniveau og nedre prisniveau. Som trader skal du forudsige, om prisniveauet for det valgte aktiv vil forblive inden for disse grænser eller overskride grænserne.

Du har friheden til at vælge udløbstiden, men grænserne vil udvide sig, efterhånden som du forlænger tidsperioden. En procentsats ved siden af aktivet indikerer, hvor mange procent af det investerede beløb, du vil vinde, hvis din forudsigelse er korrekt.

For at trade boundary optioner skal du først logge ind på din konto hos din broker, gå til deres trading-platform og vælge det aktiv, du gerne vil handle med. Dernæst vælger du løbetiden. Som nævnt herover afspejler en ændring i løbetiden af sig i en ændring af grænserne, din broker definerer.

Hvis du mener, prisen på aktivet vil forblive inden for de foruddefinerede grænser, vælger du “In”. Hvis du mener, prisniveauet vil overskride grænserne, vælger du “Out”. Herefter angiver du det beløb, du vil investere, og udfører handlen.

Resultatet af handlen vil vise sig, så snart optionen er udløbet. Hvis din forudsigelse er korrekt, vil det vundne beløb straks blive krediteret til din konto.

Nyheder og boundary optioner

Du kan bruge markedsnyheder til at opnå en høj gevinstfrekvens for dine boundary optioner. Hvis der er betydningsfuldt nyt med relation til et aktiv, vil det med sikkerhed påvirke aktivets pris positivt eller negativt.

Det betyder ikke noget, om aktivets pris bliver påvirket i positiv eller negativ retning, det eneste, der betyder noget i boundary trading, er, at når en sådan nyhed bliver udgivet, vil det skabe en masse turbulens i aktivets pris, og prisniveauet vil derfor med stor sandsynlighed overskride de foruddefinerede prisgrænser.

I sådan en situation vil det være et klogt træk at trade på “Out” optionen. Hvis et aktiv derimod er forblevet stabilt over en længere periode og ikke viser tegn på nogen fluktuation af betydning, vil du sandsynligvis kunne vinde penge på “In” optionen.

Konklusion

Boundary trading er en relativt ny form for trading, og den er unik på sin egen måde. Den tilbyder en fantastisk måde at tjene penge på. Hvis du gerne vil tjene penge ved at trade boundary optioner, kan du se vores broker-afsnit igennem og vælge en broker til at trade boundary optioner hos i dag!

Hvad er en boundary option?
Giv din vurdering