Valutaer inden for binære optioner

Valutaer inden for binære optionerValutaer er en af de mest populære typer underliggende aktiver til binære optioner. Før du går i gang med at trade på valutaer med binære optioner, er her tre kendsgerninger, om valutaer inden for binære optioner du skal vide:

1) Valutaer handles altid i par

Du kan ikke trade på en valuta for sig selv. Prisen på en valuta kan ikke måles i den samme valuta. Én US-dollar vil altid være én US-dollar værd. Du bliver derfor nødt til at måle prisen på en valuta i en anden valuta. Du kunne f.eks. måle prisen på en euro i US-dollars. I øjeblikket ligger prisen for en euro et sted mellem $1,20 og $1,35. Det er et forhold, du kan bruge til at lave investeringsforudsigelser.

Alle valutaer handles derfor i par. Valutaparret for euro mod US-dollar hedder EURUSD. Alle andre valutaer handles i lignende par med lignende forkortelser. For at investere i en stigende euro eller en faldende US-dollar vil du skulle lave en long investering i EURUSD valutaparret. For at investere i en faldende euro eller en stigende US-dollar vil du skulle lave en short investering i EURUSD valutaparret.

2) Du bør bruge teknisk analyse for at investere i valutaer inden for binære optioner

Prisen på en aktie bestemmes fuldt og helt af forholdet mellem udbud og efterspørgsel på børsen.

For valutaer er der dog også nogle meget fundamentale påvirkninger: Trykker centralbanken penge for at skabe inflation eller ej? Flyder penge ind i landet eller ud af det? Hvor stærk er landets eksportøkonomi? Disse fundamentale indflydelser kunne måske få en trader til at tro, at han skal anvende fundamental analyse, når han investerer i valutaer, men intet kunne være fjernere fra sandheden.

Ofte fører de fundamentale faktorer til et skrøbeligt forhold mellem de to valutaer i et valutapar. Hvis begge valutaer i et par bliver stærkere eller svagere, skal du afgøre, hvilken af de to valutaer, der svækkes eller styrkes hurtigst. I det tilfælde skal du ikke bare forudsige markedretningen, men hvilken valuta der vil vinde væddeløbet.

Desværre er dette ikke et sjældent scenarie. Eftersom verdensøkonomien består af forbundne kar, vil mange lande gennemgå lignende udviklinger på samme tid: En svag økonomi i USA vil sandsynligvis også ledsages af en svag økonomi i Europa. De amerikanske og europæiske centralbanker vil derfor sandsynligvis anvende en lignende pengepolitik, hvilket vil medføre lignende udviklinger for begge valutaer.

Det er let at investere i valutaer, så længe den ene valuta i parret bliver stærkere, mens den anden valuta svækkes, men det meste af tiden vil begge valutaerne i et par bevæge sig i samme retning.

Derfor kan man ikke afgøre, hvilken valuta der vil falde eller stige hurtigst i løbet af de næste timer, dage eller måneder, ved hjælp af fundamental analyse. Teknisk analyse er vores eneste mulighed for at afgøre, hvilken valuta der vil vinde kapløbet mod bunden/toppen over det næste stykke tid.

3) Valutaer kan handles hele ugen

En af de største fordele ved valutaer, og grunden til, at mange tradere vælger at fokusere på valutaer, er, at valutaer kan handles hele ugen lang. Hver aktie har sit eget hjemmemarked. Amerikanske aktier handles for eksempel på amerikanske aktiemarkeder. Når de amerikanske aktiemarkeder er lukkede, vil der ikke blive handlet med amerikanske aktier.

Dette er specielt et problem for tradere fra hele verden, der lever i andre tidszoner. Hvis de skal trade med amerikanske aktier, kan det betyde, at de skal stå op midt om natten.

Valutaer inden for binære optioner handles derimod i hele verden, hvilket vil sige, at så længe der er et åbent marked, kan du investere i valutaer. Heldigvis er der takket være de forskellige tidszoner altid et åbent marked, du kan handle valutaer på, fra mandag til fredag. Derfor betyder det ikke noget, hvor du bor, når du vil investere i valutaer. Du kan endda rejse halvvejs rundt om jorden og fortsat være i stand til at investere i valutaer. Den store fleksibilitet er en kæmpe fordel ved binær trading med valutaer.

Valutaer inden for binære optioner
Giv din vurdering