Ordbog til binære optioner

Det bliver nemmere at trade, når du allerede har lært de udtryk der bruges, når du trader binære optioner. Læs vores ordbog til binære optioner, så bliver du klog på de termer der benyttes ved trading.

Lær udtrykkene med din ordbog til binære optioner:

Udløbsdato: Det tidspunkt, hvor optionen udløber.

Afviklingsværdi: Værdien af en option ved dens udløb. Den vil være $0 eller et $100 fast afkast på Nadex Exchange.

Underliggende markedspris: Den virkelige realtidsmarkedspris på kontrakten.

Kontrakt: Dette er den grundlæggende handelsenhed på ét parti.

Bid: Den højeste pris, en trader er villig til at betale for at åbne for salg af en kontrakt eller for at lukke en købsordre.

Sell: En ordre afgivet til en broker om, at man ønsker at sælge et givet aktiv. Sell-ordrer afgives, når man satser på, at det underliggende marked vil falde.

Ordbog til binære optioner

Ask: Den laveste pris, tradere, der har erklæret, at de er villige til at sælge et givet aktiv, vil sælge det for.

Spread: Forskellen mellem bid og ask. Spread har en tendens til at være snæver på et nyt marked, efterhånden som omsætningen stiger. Ved omtale af binære optioner skal spread fortolkes i forhold til det samlede afkast.

Bid size (budstørrelse)/Offer size: Mængden af andele af et aktiv, der udbydes til salg.

Provisionsgebyr: Traderen betaler et provisionsgebyr pr. transaktion. Nadex opkræver $1 pr. transaktion. Online-brokere af binære optioner skal betale gebyrer til deres software-udbyder (også benævnt platformen) så vel som til Nadex. Online-brokere af binære optioner opererer normalt med et lille gebyr på omkring 2,5%.

Set-and-let: Når du indtager en position og ikke trader på det samme marked, før positionen udløber og bliver afviklet. Du sidder dybest set og venter, indtil du finder ud af, om du vinder eller taber.

ROI: Return of Investment (afkast af investeringen)

Bliv bedre til at trade binære optioner, når du kender de udtryk du møder. Brug vores Ordbog til binære optioner når du handler som nybegynder.

Ordbog til binære optioner
1 (20%) 1 Stemme