Binære optioner – Bonus

Binære optioner - BonusTrading med binære optioner er kommet et godt stykke vej, siden det begyndte for få år siden. Den store konkurrence blandt brokere til binære optioner om at tiltrække flere tradere til deres website har drevet idéen om en bonus til nye tradere. Læs mere her i vores artikel Binære optioner – Bonus.

Det er et stort plus for tradere af binære optioner, idet de får en chance for at indkassere et stort beløb gratis.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad består binære optioner – bonus til nye tradere i?

Brokere tilbyder gratis et vist beløb til nye kunder, der tilmelder sig deres website. Dette beløb kaldes en bonus.

Bonussen er i nogle tilfælde ikke begrænset til det første indskud, da nogle få brokere også tilbyder bonus på efterfølgende indskud.

Den bonus, brokere tilbyder, er forskellig fra website til website. Nogle tilbyder et fast bonusbeløb eller en fast procentdel af det beløb, du indsætter, mens andre tilbyder en velkomstbonus, der afhænger af, hvilket medlemskab du abonnerer på.

Mest normalt er det, at du kan få det samme beløb som dit indskud som tilmeldingsbonus. Dette kaldes en 100% velkomstbonus.

Sådan indkasserer du bonussen

Bare fordi du laver et indskud, betyder der ikke, at du vil få bonussen. Der er bestemte betingelser og vilkår, du skal opfylde, før du kan indkassere din bonus. Du bør også være opmærksom på, at disse betingelser ikke er særligt nemme at opfylde. Du vil i nogle tilfælde skulle yde en seriøs og dedikeret indsats for at kunne indkassere bonussen.

Den første vigtige betingelse for bonussen er, at du vil skulle trade for et bestemt beløb, før du kan hæve din bonus. Dette beløb kan være omkring 50 gange det indskudte beløb – så hvis du har indskudt f.eks. $100, vil du skulle investere i alt $5.000, før du kan indkassere din bonus. Husk dog at du selvfølgelig kan tjene masser af penge mens du investerer for disse penge.

Et andet nøgleaspekt ved bonussen er, at du skal trade for det givne beløb inden for et bestemt tidsrum. Hvis du ikke investerer for beløbet inden for en bestemt periode, vil du ikke kunne gøre krav på bonussen. Tidsperioden er 2-3 måneder for de fleste brokere.

Du bør også huske, at du ikke kan hæve penge, før du opfylder bonusbetingelserne. Hvis du hæver penge før tiden, vil du miste din ret til din bonus. Hvis du opfylder alle betingelserne for at få en velkomstbonus, skal du kontakte din brokers kundeservice, så vil de tilføje bonusbeløbet til din konto.

Konklusion

Det er vigtigt at forstå, at selv om  binære optioner – bonus for nye tradere kan være et lukrativt tilbud, bør den ikke være den eneste parameter, du vælger din broker ud fra.

Det er ikke en gang sikkert, du vil kunne gøre krav på bonussen på grund af de dermed forbundne betingelser. Så sørg for at medtage brokernes andre features i dine overvejelser, før du vælger en broker til din trading på markedet for binære optioner.

Binære optioner – Bonus
Giv din vurdering