Binær trading

Trading med binære optioner er en trading-type, der involverer aktiver som aktier, Forex, råvarer og aktieindekser. Selv om det er en form for trading, er det helt forskelligt fra almindelig trading. Denne nye trading-type har tiltrukket tradere fra hele verden, og i dag er der mange tradere inden for den binære trading-branche.

Hvad er binær trading?

Binær trading er en slags alt-eller-intet trading. Som navnet antyder, er der kun to valgmuligheder at satse på i binær trading, normalt High eller Low. Som trader skal du kun forudsige retningen på et aktivs prisniveau, og så længe du kan gøre det med god træfsikkerhed, vil markedet for binære optioner være lige som en guldmine for dig.

Binær trading foregår over korte tidsperioder. Hvor løbetiden for traditionel trading kan være nogle få år, er den kun få minutter eller timer, når det kommer til binær trading. Faktisk kan den være så kort som 30 sekunder.

Hvis du korrekt forudsiger prisbevægelsen for et aktiv, kan du vinde op til 90% af dit investerede beløb som udbytte, men hvis din forudsigelse skulle vise sig at være forkert, vil du miste hele det beløb, du investerede i den givne handel.

Det er ret tydeligt, at risikofaktoren for binære optioner er meget høj – lige som afkastet er det. Der findes ingen anden form for trading, der næsten kan fordoble dine penge på blot ét minut. På samme tid findes der heller ingen anden form for trading, hvor du kan miste hele dit investerede beløb på bare et enkelt minut.

Binær trading er meget nemt. Selv begyndere kan komme i gang med at trade på markedet for binære optioner. Men at trade er ikke det samme som at vinde. Du kan give dig i kast med at trade binære optioner selv, hvis du er nybegynder, men du vil måske ikke være i stand til at vinde noget.

Det er sværere at forudsige markedsbevægelser, end det lyder. Men hvis det er svært for dig at forudsige markedets retning, kan du få hjælp af signaler til binære optioner og robotter til binære optioner. For et lille abonnementsgebyr vil du kunne tjene store udbytter ved at anvende en god signaludbyder eller en god robot.

Hvordan foregår binær trading?

Der findes en række websites der giver dig adgang til markedet for binære optioner via deres trading-platform. Disse websites kaldes brokere af binære optioner. Du skal tilmelde dig hos en binær broker for at begynde at trade på markedet for binære optioner. Så snart du har oprettet en konto, indskyder du et beløb, og så er du klar til at trade.

Binære trading er virkeligt nemt:

  1. Gå blot til trading platformen
  2. Vælg et aktiv
  3. Lav en forudsigelse
  4. Indtast det beløb, du gerne vil investere.

Hvis du vinder, vil du få en foruddefineret procentsats i udbytte.

Det er det hele! God fornøjelse!

Binær trading
Giv din vurdering