Aktiver for binære optioner

Der findes en række underliggende aktiver, du kan investere i med binære optioner. Denne artikel giver dig et overblik over de forskellige typer aktiver.

1. Aktier

Aktier er ejerandele, der udstedes af en virksomhed for at tilvejebringe kapital. Når du køber aktier, køber du en andel i en virksomhed. Med binære optioner kan du investere i forudsigelser om en akties fremtidige prisbevægelser.

Eksempler: Apple, Microsoft, Google

2. Råvarer

Råvarer er reelle fysiske varer som f.eks. guld, olie og hvede. Deres priser påvirkes kraftigt af påvirkninger fra hele verden, og du kan investere i dine forudsigelser om deres fremtidige prisbevægelser med binære optioner.

Eksempler: Guld, sølv, olie, hvede, kaffebønner

Prøv at trade nu, eller læs videre på artiklen under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

3. Aktieindekser

Aktieindekser er grupper af aktiver. Aktiver på ét marked kombineres ofte for at skabe aktieindekser, f.eks. de største virksomheder i et land. Nogle gange kan aktieindekser dog også repræsentere en særlig gruppe virksomheder som f.eks. nye teknologier eller minedrift. Du kan investere i dine forudsigelser om fremtidige prisbevægelser for disse aktieindekser med binære optioner.

Eksempler: FTSE-100, DAX-30, Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX-35

4. Valutaer (Forex)

Valutaer handles i par. Dollarem handles f.eks. i forhold til alle andre valutaer. Der findes et marked for dollar over for euro, et marked for dollar over for yen osv. Det samme gælder mange andre valutaer. Mulighederne for investering i valutaer er derfor mange. Du kan gøre brug af denne overflod af muligheder med binære optioner.

Eksempler: EUR/USD, EUR/GBP, AUD/USD, USD/CAD, EUR/JPY

Aktiver for binære optioner
Giv din vurdering