60 sekunder optioner

Trading med binære optioner har ændret sig en del siden deres indtog på markedet, men ingen af ændringerne har været så dynamisk orienterede som indførelsen af 60-sekunders trading. 60-sekunders trading er trading med binære optioner med den korteste løbetid, hvilket giver dig resultater på bare ét minut.

Alle de populære brokere af binære optioner har denne trading-type på deres trading-platform. 60-sekunders trading har tiltrukket masser af tradere og bliver mere og mere populært for hver eneste dag takket være deres ekstremt korte løbetid.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er 60-sekunders trading?

Ved 60-sekunders trading skal du forudsige, om kursniveauet for et aktiv vil være højere eller lavere end det nuværende kursniveau efter perioden på 60 sekunder, dvs. ét minut. Så simpelt er det, og gennemførelsen af handler ved 60-sekunders trading er også meget simpel.

For at udføre en handel skal du for det første logge ind på din konto hos din broker. Når du har gjort det, navigerer du til din brokers trading-platform og vælger 60-sekunders trading-modus. Du vælger så et aktiv, du gerne vil handle med. De mest populære aktiver, der handles ved 60-sekunders trading, er valutapar.

Efter du har valgt aktivet, skal du forudsige aktivets prisbevægelse. Hvis du mener, prisniveauet vil være højere end det nuværende prisniveau ved optionens udløb, vælger du en High- eller Up-option. Hvis du modsat mener, at udløbsprisen vil være lavere end det nuværende prisniveau, vælger du en Low- eller Down-option. Som det næste skal du anføre der beløb, du gerne vil handle for. Du behøver ikke vælge en udløbstid, fordi den altid er ét minut i dette trading-form. Herefter kan du udføre handlen.

Ved afslutningen af udløbstiden, vil resultatet af handlen være tilgængeligt. Hvis din forudsigelse var korrekt, vil afkastet sammen med det investerede beløb blive lagt til din saldo øjeblikkeligt. Hvis din forudsigelse var forkert, vil du miste det investerede beløb.

60-sekunders strategi

Afkastet i tilfælde af 60-sekunders trading er normalt lidt højere sammenlignet med High/Low-trading, fordi 60-sekunders trading har højere risiko. Det er meget svært at anvende en strategi på så kort en tidsramme – men der findes dog en strategi, der kan anvendes til at vinde penge.

Strategien kaldes Dobbelt op-strategien. For det første bør du vælge et aktiv, der giver et højt afkast (sigt efter mindst 85%). Derefter handler du et lille beløb ved at vælge enten High eller Low. Hvis du vinder, vil du tjene et lille afkast, og du vil så skulle handle for det samme beløb igen. Hvis du taber, skal du imidlertid fordoble det investerede beløb, så du kan genvinde det tabte beløb. Bliv ved med at fordoble beløbet, indtil du vinder, og gå så tilbage til at investere et initiale beløb igen, når det er sket.

Du skal huske, at du er nødt til at have en tilstrækkeligt stor saldo for, at denne metode kommer til at virke effektivt.

60 sekunder optioner
5 (100%) 1 Stemme