Meta Trader

Meta Trader er den trading software, som de fleste professionelle eller semiprofessionelle tradere bruger til deres investeringer. Hvis du mener det alvorligt med at tjene penge på finansmarkedet, bør du også kraftigt overveje Meta Trader.

Hvad er Meta Trader?

Meta Trader er verdens førende chart- og trading-software. Meta Trader er enkeltstående program, du gratis kan downloade og installere på din computer eller mobilenhed.

Meta Trader lader dig vise et aktivs historiske markedsbevægelser på et chart. Meta Trader overtrumfer alle sine konkurrenter med et væld af visningsmuligheder. Afhængigt af dine præferencer kan du anvende candlestick charts, bar charts eller line charts. Tidsrammen for dit chart kan nemt justeres fra ét minut til en måned pr. periode.

Fra chartet kan du tilføje alle mulige indikatorer til aktivet. Nogle indikatorer, som f.eks glidende gennemsnit eller Bollinger bånd, bliver vist direkte på chartet, mens andre indikatorer, for det meste oscillatorer, vil blive vist i et separat vinduet under chartet.

En af de store fordele ved Meta Trader er det store udvalg af indikatorer, det kan håndtere. Efter du har installeret Meta Trader, tilbyder programmet dig de mest almindeligt anvendte indikatorer. Glidende gennemsnit, Bollinger bånd og de fleste oscillatorer – de er allesammen tilgængelige med et enkelt klik.

Endnu mere imponerende er det, at du kan justere hver indikators indstillinger med få klik. Hvis det ikke er nok for dig, kan du endda skabe din egen indikator ved hjælp af Meta Traders brugervenlige editor.

Endnu en enorm fordel ved Meta Trader er autotrading-funktionen. Meta Trader bruger programmer, der kaldes Expert Advisors, som kan overtage en del af din trading eller hele din trading-proces. Du kan få disse Expert Advisors fra udbydere, der tager sig betalt for dem, søge efter dem gratis på internettet, eller du kan selv skrive din egen expert advisor.

Expert Advisor kan styre en del af din trading, f.eks. signalgenerering eller money management, eller de kan trade helt automatisk. I så fald genererer de signaler, forvalter dine penge og investerer helt på egen hånd.

Den store fordel ved Meta Traders expert advisors sammenlignet med almindelige autotradere og signaler er, at du kan se deres kildekode. Selv hvis du køber en expert advisor, vil du altid vide, hvad expert advisoren laver.

Det hjælper dig til at afgøre, hvilke autotradere og signaler, der er pålidelige, og hvilke, du skal holde dig fra, før de negative konsekvenser viser sig på din saldo.

Meta Trader fungere godt med alle typer aktiver. Du kan vise et hvilket som helst aktiv, du måtte ønske, så længe din udbyder understøtter det og stiller de nødvendige markedsdata til rådighed for Meta Trader.

BOR-728x140

Sådan anvender du Meta Trader med binære optioner

Desværre er Meta Trader blevet udviklet til trading med konventionelle aktiver, og det har derfor ingen indbygget understøttelse af binære optioner.

Heldigvis findes der et par nemme løsninger på dette problem:

1) Brug en forbindelsesudbyder

Den nemmeste måde at forbinde Meta Trader med din nuværende binære broker på, er at anvende en forbindelsesudbyder. Disse udbydere tager de trading-signaler, din Meta Trader genererer og oversætter dem til ordrer, din binære broker kan forstå. Derefter udfører de øjeblikkeligt ordren.

Forbindelsesudbydere er relativt billige, de fleste koster mindre end $100 om måneden. De har dog et par begrænsninger, der gør dem til en langt fra perfekt løsning.

For det første er der mange forbindelsesudbydere, der begrænser deres tradere til kun en enkelt optionstype (som regel high/low optioner) og én løbetid (normalt den korteste tilgængelige løbetid).

Det et en alvorlig begrænsning, der gør det umuligt at anvende de fleste strategityper. Tradere, der anvender disse strategier kan ikke bruge forbindelsesudbydere.

Desuden undlader forbindelsesudbydere at videresende en del af handlerne. For nogle udbydere har du kun 50% sandsynlighed for, at de videresender en given handel, som du eller din Meta Trader investerede i. Det er heller ikke ideelt.

For at løse begge problemer kan du vælge en anden løsning:

2) Brug en udbyder, der har en forbedret version af Meta Trader

Nogle udbydere har udviklet forbedrede versioner af Meta Trader, der kan forbinde direkte til binære optioner, så du kan eliminere behovet for en forbindelsesudbyder og de ulemper, der kan følge med.

Med de fleste af disse forbedrede Meta Traders kan du trade binære optioner uden nogen begrænsninger. Du vil også spare det månedlige gebyr til din forbindelsesudbyder.

Meta Trader
Giv din vurdering