Island reversal

En island reversal er et betydningsfuldt candlestick mønster, der gør det muligt at lave nøjagtige forudsigelser om fremtidige markedsbevægelser.

Kendetegnene ved en island reversal

En island reversal er et candlestick mønster, der kun omfatter få candlesticks, men som alligevel gør det muligt at lave en effektiv forudsigelse.

Island reversals opstår normalt efter, at markedet har bevæget sig i en bestemt retning i et stykke tid. På et tidspunkt skaber markedet et gap i retning af bevægelsen. I forbindelse med en opadgående bevægelse, vil dette gap være opad, og i en nedadgående bevægelse vil gappet være nedad.

Denne udvikling er imidlertid kortlivet. Markedet vil måske forblive på det nye niveau i nogle få perioder, men kort derefter vil markedet skabe et gap i den modsatte retning af det første gap og falde tilbage til prisniveauet før det først gap. Denne begivenhed er en kraftig indikation på, at bevægelsen mangler kræfterne til at opretholde højere priser. Der er åbenbart kun få tradere, der er villige til at investere i retning af bevægelsen.

Generelt anses det første gap i en island reversal for at være et exhaustion gap. Selv om exhaustion gaps også kan findes ved at analysere handelsomsætningen, er en island reversal en endnu kraftigere indikation på et exhaustion gap. En island reversals andet gap regnes for at være resultatet af et breakaway gap. Normalt vil det andet gap være ledsaget af en betydeligt højere omsætning end det første gap.

Begge gaps danner tilsammen en stærk indikation på en vending i markedet. Derfor skal du altid regne en island reversal for en kraftig, næsten sikker indikation på en vending og trade i overensstemmelse hermed.

Således er en island reversal tegn på en forestående bevægelse i den modsatte retning af den forudgående bevægelse: Hvis en island reversal opstår efter en opadgående bevægelser, vil markedet sandsynligvis vende nedad, og hvis den opstod efter en nedadgående bevægelse, vil markedet sandsynligvis bevæge sig opad.

Sådan trader du på en island reversal

Som binær trader kan du bruge en island reversals indikation til at vinde en binær option med.

Den mest åbenlyse og sandsynligvis sikreste måde at trade en island reversal på er at investere i en high/low option i den modsatte retning af den forudgående bevægelse, så snart det andet gap er opstået. I det tilfælde bør du anvende en kort til mellemlang løbetid på blot nogle få perioder. Sørg for at give bevægelsen nok tid til at udfolde sig, men vælg ikke en løbetid, der er så lang, at din binære option udløber, efter bevægelsen allerede er overstået.

En anden mulighed for at trade på en island reversal er at bruge touch optioner. Til den strategi skal du kunne forudsige, hvor langt markedet vil bevæge sig. Du kan anvende tekniske indikatorer, specielt momentum indikatorer som f.eks. average true range eller bollinger bånd og modstands- og støttelinjer til at lave den forudsigelse.

Der findes mange forskellige strategier til, hvordan du kan forudsige en bevægelses mulige rækkevidde. For at forstå dem bør du læse de relevante afsnit.

Det vil på den anden side ikke give meget mening at bruge boundary optioner til at trade på en island reversal. En island reversal indikerer meget kraftigt den retning, markedet vil bevæge sig i. Derfor vil det ikke give mening at lade det højere indtjeningspotentiale ved touch optioner gå til spilde for den lille fordel, der er ved at dække begge retninger med boundary optioner.

Tredive- eller 60-sekunders optioner er heller ikke noget godt match til en island reversal. Typisk er deres løbetider simpelthen for korte.

Island reversal
Giv din vurdering