Sådan bliver du verdens bedste binære trader

Sådan bliver du verdens bedste binære traderDe fleste tradere vil gerne være gode, men som regel har de ingen anelse om, hvad der skal til for at blive gode. Her er, hvad du har brug for at vide for at blive verdens bedste binære trader. Læs vores artikel Sådan bliver du verdens bedste binære trader, så kan du begynde at trade i dag.

Hvad der skal til for at blive en god trader

Når de går i gang med binære optioner, spørger alle nye tradere sig selv, hvad der skal til for at få succes. De ser måske eksempler på verdensberømte tradere og vil gerne vide, hvad de skal gøre for at blive som dem. De fleste tradere giver sig derfor til at læse alt hvad de kan om teknisk analyse. Så langt så godt. Du bør prøve at danne dig et overblik over alle de forskellige teknikker og ideer om trading, der findes, så du kan vælge den, der passer dig bedst. En forståelse af forskellige trading-tilgange vil også hjælpe dig til at få mening ud af markedsbevægelserne senere i din trading-karriere. Læs Sådan bliver du verdens bedste binære trader, så du kan opnå den success du ønsker.

Der, hvor de fleste nye tradere fejler, er imidlertid, at de prøver at perfektionere alle disse forskellige ideer, markedsteorier og trading-tilgange. Sandheden er: Du bør have en grundlæggende viden om forskellige trading-tilgange, men det er det hele. Du bør kun perfektionere den ene trading-tilgang, du rent faktisk anvender.

At blive verdens bedste binære trader betyder ikke, at du skal vide alt om hver eneste markedsteori, der nogensinde er udtænkt, det betyder, at du skal generere de bedste regler ved hjælp af én af dem. Nøjagtigt lige som de mest respekterede eksperter ved rigtigt meget om meget lidt, skal du derfor for at blive en god trader forsøge at blive meget god inden for et meget snævert felt.

Grunden til, at de fleste binære tradere ignorerer dette faktum, er frygt. De frygter, at de ikke ved nok til at kunne afgøre, hvilket felt de skal perfektionere, og de frygter, at de måske går ind i det forkerte felt og spilder en masse tid og penge. Denne frygt afholder dem fra at blive gode og tvinger dem til for evigt at fjumre rundt på et lavt niveau. Desværre er systemet rent faktisk ligegyldigt. Alle systemer – trend-følgere, swing-tradere, intuitive tradere, mekaniske systemer, signaludbydere og så videre – har skabt masser af succesrige tradere. Samtidig er endnu flere tradere imidlertid mislykkedes med nøjagtigt de samme systemer.

Forskellen mellem systemer, markedsteorier og tradingstrategier er derfor ikke noget iboende; forskellen ligger i, hvor godt de passer til din personlighed. Når du vælger din tilgang til markedet, bør du derfor ikke prøve at finde det bedste system, du bør prøve at finde det system, der passer bedst til din personlighed.

Bliv klogere her i Sådan bliver du verdens bedste binære trader…

Sådan bliver du verdens bedste binære trader med dit eget system

For at finde et system, der passer til din personlighed, skal du stille dig selv følgende spørgsmål:

1) Hvilket udbytte forventer du?

Afhængigt af, hvor mange signaler en strategi danner, kan dit potentielle udbytte variere meget. Vil du gerne fordoble dine penge på seks måneder, men din strategi genererer kun ét signal om dagen? Så bør du vælge en strategi, der danner flere signaler, eller tilpasse din strategi behørigt. Trader du kun som en hobby, men din strategi bliver ved med at bombardere dig med signaler? Måske vil en mere rolig strategi passe bedre til dig.

2) Hvor meget tid vil du gerne investere?

Nogle strategier genererer flere signaler end andre. En swing-trader vil for eksempel generere mange flere signaler inden for en given tidsrammer end en trend-følger. Hvis du ikke er villig til at investere flere timer om dagen, men kun vil investere 15 minutter, så er swing-trading ikke noget godt match til dig, og du bør blive trend-følger. Find hovedtrenden, investér i en binær option med lang løbetid, så er du færdig for den dag.

3) Har du tålmodigheden til at lade lange handler udfolde sig, eller vil du gerne træffe mange beslutninger?

Som trend-følger vil du opleve mange situationer, hvor markedet vil gennemgå en korrektion og true med at vende sig imod dig. Kan du klare disse situationer, eller vil de få dig til at begynde at investere i den modsatte retning? Hvis du mangler tålmodigheden til at vente på, at lange handler udfolder sig, bør du måske blive swing-trader.

Som swing trader kan du træffe flere beslutninger, og markedet vil sjældent vende sig imod dig. Swing-trading er imidlertid forbundet med betydeligt mere stress, fordi de konstant skal følge markedet og forsøge at finde aftagende bevægelser.

Sådan bliver du verdens bedste binære trader
Giv din vurdering