Sådan trader du på en trend baseret trading strategi

En trend baseret trading strategi er et yderst effektivt redskab, der hjælper dig med at trade med binære optioner. Men for at udnytte en trend baseret strategis potentiale helt er du nødt til at kombinere forskellige tidsrammer, så du kan lave særligt gyldige forudsigelser.

Denne artikel gennemgår et eksempel på en handel. Når du på første hånd ser, hvordan du trader på sådan en strategi, vil det hjælpe dig til at forstå og anvende strategien, så du får mere succes som trader.

DAX_30Weekly

Hvordan trader jeg på en trend baseret trading strategi

Dette er et ugechart. En candlestick repræsenterer hele prisbevægelsen i én trading-uge. Som du kan se på chartet, er markedet tydeligvis inde i en optrend. Desværre kan ugecharts ikke anvendes til at lave forudsigelser, vi kan trade på med binære optioner, for binære optioner opererer med meget kortere løbetider. Ugecharts er imidlertid vigtige for at forstå markedets overordnede retning. I dette tilfælde er det vigtigt at bemærke, at markedet i øjeblikket er på vej opad. Denne bevægelse har været intakt siden august 2011, og den har holdt sig til den røde hoved-trend linje.

Lad os nu skifte til et dagschart:

DAX_30Daily

På dette chart repræsenterer hver enkelt candlestick én trading-dag. Det gør det muligt for os at undersøge markedsbevægelserne på nærmere hold. En candlestick på et ugechart er nu delt op i fem candlesticks. Vi ser derfor på et billede, hvor der er zoomet ind. Markedsbevægelserne, du kan se på billedet herover, udgør kun den seneste del af de bevægelser, du så på ugechartet.

I dette tilfælde starter chartet omkring april 2013.

Som du kan se på chartet, er markedet i øjeblikket i gang med en vending. Det er imidlertid allerede tæt på trend linjen (den røde linje) og det 200-dages glidende glidende gennemsnit, som trenden tidligere har fulgt. Som erfaren trader vil du forvente, at markedet snart vender og genoptager sin hovedretning.

Som du kan se på dette billede, er det, der så ud som en klar og ligetil trend på ugechartet, blevet erstattet af mere uregelmæssige prisbevægelser. Mange mindre trends i begge retninger viser sig allerede, og de kan nemt distrahere traderne. Det er derfor, vi startede med ugechartet: Vi har set det overordnede billede, vi ved, hvad der er ved at ske, og vi vil ikke lade de små distraktioner forvirre os: Vi ved, at priserne falder, men sandsynligvis snart vil vende.

DAX_30H1

Dette timeprischart giver os en endnu mere detaljeret og forstørret visning af de igangværende prisbevægelser.

Som du kan se, lader det til at bekræfte den forudsigelse, som dagschartet og ugechartet indikerede. Priserne har ramt det nuværende prisniveau mange gange, men har ikke kunnet gennembryde det. Dette støtteniveau kunne være det præcise sted, hvor den trend, som vi så på ugechartet og dagschartet, begynder at vende og følge sin hovedretning på ny.

DAX_30M15

Som du kan se på dette 5-minutters prischart, er priserne faldet for nyligt, men med den allersidste candlestick er de vendt. Du kan kombinere denne viden med det, du fik ud af de andre charts.

Du ved, at priserne på dagschartet indikerede en ændring i prisretning på grund af den nærliggende trend linje og det 200-dages glidende gennemsnit. Du ved, at priserne på timechartet viste et støtteniveau omtrent ved det nuværende prisniveau. Disse fakta kombineret med ændringen i den seneste candlesticks retning er tilstrækkeligt med gode grunde til at antage, at det nuværende støtteniveau kan være i det prisinterval, der tvinger priserne til at genoptage den hidtidige hovedtrendretning.

Du kan investere i denne forudsigelse enten ved at købe en no touch option med en trigger-pris, der ligger under den nuværende pris, eller en high option. Hold løbetiden kort. Eftersom vi laver denne forudsigelse på baggrund af 5-minutters chartet, bør du holde den under én time, hvis det er muligt.

DAX_30M52

Evaluering af handlen

Som du kan se på dette chart, var vores forudsigelse helt rigtig. En binær option, der forudsagde stigende priser med en løbetid på under en time ville være udløbet omkring på det tidspunkt, hvor priserne var som vist ved den røde cirkel. Det betyder, at du nemt ville have vundet en no touch option eller en high option.

Dette er et perfekt eksempel på, hvordan du kan trade binære optioner ved hjælp af forskellige tidsrammer og ved at kombinere trend analyse, modstandsniveauer og candlestick-mønstre.

 

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Sådan trader du på en trend baseret trading strategi
Giv din vurdering