De tre største fejl nye tradere begår

De fleste nye binære tradere mislykkes, inden der er gået et år. Det er uheldigt, for de fleste af dem var gode tradere, der bare begik nogle nybegynderfejl, som nemt kunne have været undgået. For at hjælpe dig med at klare dig igennem opstartsperioden og få succes som binær trader har vi anført de tre største fejl nye tradere begår, som også er de mest almindelige og mest farlige fejl.

Hvis du sørger for at undgå dem, så skal du nok klare dig. Læs mere i vores artikel, De tre største fejl nye tradere begår, her.

 

Hvad er de tre største fejl nye tradere begår?

1) Ikke at have en trading strategi

De fleste nye tradere starter uden at have en klar trading strategi. De investerer på grundlag af, hvordan deres fornemmelse for at aktiv er, og råd, de har fået fra andre tradere eller fra fjernsynet. Som en konsekvens heraf er deres trading tilfældig. Efter et stykke tid vil de enten have vundet eller mistet nogle penge, men de vil ikke vide hvorfor.

De vil uundgåeligt komme ind i en stime af uheld på et tidspunkt. Fordi de ikke ved, hvad de gør, kan de ikke forbedre på det. Skridt for skridt vil de miste alle deres penge og til sidst mislykkes som tradere.
Din eneste chance for at overleve som trader af binære optioner er at anvende en trading strategi.

En sådan strategi skal definere:

  • Hvilke aktiver du trader
  • Med hvilken type binær option
  • Inden for hvilken tidsramme, og
  • Hvilke redskaber du anvender til at generere trading-signaler

Ved at anvende en sådan trading strategi kan du få en mere systematisk tilgang til trading og eliminere gætværk og følelser fra din beslutningsproces.

Prøv at trade nu eller læs videre på artiklen, De tre største fejl nye tradere begår, under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

2) Ikke at anvende money management

Trading er et talspil. Du vil vinde nogle handler, og du vil tabe nogle handler. Så længe du ender med at have flere penge, end da du startede, er det helt fint. Money management blev opfundet netop for at sikre dette.

De fleste nye tradere begynder imidlertid uden at have et klart money mDe tre største fejl nye tradere begåranagement system. De investerer lige så mange penge pr. handel, som de har lyst til. Nogle gange hvis de føler sig særligt sikre på en given handel, investerer de måske 20 eller 30% eller endnu mere. Hvis de taber denne handel – og de vil på et eller andet tidspunkt tabe en af disse handler – vil deres saldo blive betydeligt reduceret. Det kræver meget tid og en stor indsats at komme igen efter så hårdt et tilbageslag. Af ren og skær desperation forsøger de at genvinde deres penge ved at trade forhastet og med høj risiko, hvilket til slut medfører, at de mister alt.

Du skal have en fast procentdel af din samlede saldo, som du investerer pr. handel. Sådan et money management system vil hjælpe dig med at overleve tabsrækker og løbende få profit. Uden det vil du ende med at mislykkes som trader.

3) Ikke at have en trading-dagbog

Efter du har tradet i et stykke tid, vil du enten have tjent eller mistet nogle penge. Uanset hvad, har du brug for at vide hvorfor. For at kunne forbedre din trading er du nødt til at have en meget nøje beretning om, hvilke handlinger der fik dig til at miste penge, og hvilke handlinger der fik dig til at tjene penge.

Derfor har du brug for en trading-dagbog. For hver handel du laver, kan du notere, hvilke redskaber du anvendte, hvordan du fortolkede markedet, og hvad din forudsigelse var på basis af denne fortolkning. Efter et stykke tid kan du vende tilbage til din trading-dagbog og lede efter hyppigt forekommende mønstre. Du vil finde, at nogle metoder virkede bedre for dig end andre, og du vil kunne definere hvilke trading-metoder, aktivtyper og typer af binære optioner, der virkede godt for dig, og hvilke der ikke virkede.

Den klare beretning sort på hvidt om dine tanker i forbindelse med din trading vil vise dig de forbindelser, du ikke kunne have undgået at gå glip af, hvis du blot havde forladt dig på din slørede hukommelse. Derfor er en trading dagbog en uvurderlig ingrediens i enhver traders succes, og ingen ny trader bør nærme sig markedet uden at have én.

De tre største fejl nye tradere begår
Giv din vurdering