Trading med binære optioner for nybegyndere

Trading med binære optioner har åbnet op for et helt nyt domæne inden for trading-branchen. Med binære optioner køber du ikke reelt et aktiv, hvilket man gør i den traditionelle form for trading.

Traditionel trading er som regel langsigtet, og udbytte og tab er små. Trading med binære optioner er meget kortsigtet, idet den korteste tidsperiode kan være helt ned til 60 sekunder.

Det er en form for trading med høj risiko og potentiale for stort udbytte.

Læs videre under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Sådan begynder du at trade binære optioner

For at kunne trade på markedet for binære optioner skal du vælge en broker af binære optioner og oprette en konto hos dem.

En broker er et website, der udbyder en platform, du kan anvende til at trade på live-markedet for binære optioner. Du skal udfylde nogle personlige oplysninger for at tilmelde dig. Processen er gratis og tager kun nogle få minutter af din tid.

For at kunne trade på live-markedet skal du indsætte nogle penge på din konto hos brokeren. Beløbet skal være lig med eller større end brokerens mindsteindskud, hvilket normalt er omkring USD 200.

Hvis du indskyder et større beløb, kan du få adgang til et højere medlemskabsniveau. Et medlemskab på højere niveau har bedre trading-features som f.eks. account manager, trading-typer, højere prioritet osv. Hver eneste binære broker har deres eget sæt af medlemskabsniveauer, så sørg for at undersøge dem, før du sætter penge ind på din konto.

Trading på markedet for binære optioner

Så snart du er færdig med det ovenstående, kan du give dig til at trade. På trading platformen vil du finde optioner som f.eks. High eller Low, One Touch, 60-sekunders optioner, Boundary etc. Det er allesammen forskellige binære optionstyper.

  • I High eller Low typen skal du forudsige, om prisniveauet for et aktiv vil være højere eller lavere end det nuværende prisniveau efter et foruddefineret tidsrum. For at udføre en handel skal du blot vælge aktivet på din brokers liste over aktiver, lave en forudsigelse og indtaste det beløb, du gerne vil investere. Så simpelt er det.
  • I One Touch typen forudsiger du, om prisniveauet for et aktiv vil ramme et foruddefineret prisniveau inden for en given tidsgrænse.
  • 60-sekunders trading er det samme som High eller Low trading, bortset fra at tidsgrænsen pr. definition er 60 sekunder.
  • I Boundary trading skal du forudsige, om prisniveauet for et aktiv vil forblive mellem en foruddefineret nedre og øvre grænse inden for et givet tidsrum.

Trading med binære optioner handler om at lave en forudsigelse og ikke om at købe det reelle aktiv, men du skal være træfsikker i dine forudsigelser. Du kan ikke bare lave tilfældige forudsigelser og håbe på, at de er korrekte.

Det skyldes, at brokere har en lille fordel. Hvis du vinder, vil du tjene omkring 75% af det investerede beløb, mens du mister hele det investerede beløb, hvis du taber. På den måde skal du have en træfsikkerhed på omkring 56%, bare for at det kan løbe rundt.

Trading med binære optioner for nybegyndere
Giv din vurdering