Sådan vinder du over banken

Et af de største kritikpunkter mod binære optioner er, at du investerer mod din egen broker. På samme måde som ved spil på et kasino, hævder kritikerne, vil banken altid lave odds, der er i dens eget favør, hvilket gør ethvert forsøg på at tjene penge nytteløst. Det er selvfølgelig ikke helt sandt. Der er en række vigtige fakta, som disse kritikere ikke tager hensyn til. Denne artikel viser dig, hvordan du kan vinde over banken.

Forstå mekanismen bag binære optioner

Selv om det er sandt, at du investerer hos banken ved binære optioner, er det ikke sandt, at banken tjener penge, når du mister penge. Din broker tjener penge, når alle deres kunder samlet tjener færre penge, end de investerer. Antagelsen om at banken forsøger at tjene penge på hver eneste af sine kunder er latterlig. Banken forsøger at tjene penge samlet. For at opnå det mål er banken nødt til at sikre sig, at nogle af deres kunder bliver rige på at anvende deres service.

I virkeligheden overfører binære brokere penge fra mislykkede til succesrige trader. Det eneste, du skal sørge for, er, at du trækker det længste strå i denne ordning. Ved binære optioner er dit udbytte andre traderes tab, lige som det er tilfældet for enhver anden finansiel investering.

Banken tager selvfølgelig en lille del af de penge, der skifter hænder, men det er noget, alle banker gør for enhver anden type investering. Når du investerer i aktier, opkræver din bank et gebyr og tilbyder en lavere pris til folk, der vil sælge, end til dem, der vil købe. Kort sagt: De, der tjener penge, vil aldrig tjene alle de penge, som de, der taber penge, har tabt. Banken vil beholde en lille andel af dem. De fleste penge vil imidlertid ende på en andens bankkonto.

De grundlæggende regler for investering i binære optioner er derfor de samme som for enhver anden type aktiv, de er bare udmøntet på en anden måde. Lad ikke folk, der ikke forstår disse grundlæggende præmisser, afskrække dig fra at investere i binære optioner.

Du investerer ikke mod banken

Et af de vigtigste skridt til at begynde at tjene penge på binære optioner er at indse, at du ikke investerer mod banken, men mod andre tradere. Du investerer mod andre investorer, det er bare banken, der laver reglerne for denne konkurrence. Dette skridt er så vigtigt, fordi det ændrer hele tilgangen til at tjene penge. I stedet for hele tiden at søge efter en genial ny måde at trade på, vil det være nok blot at anvende en gennemprøvet strategi, der virker.

Dit væsentligste redskab til at slå de andre tradere med er konsekvent og fejlfri trading. Når andre tradere begår fejl, lader deres følelser styre deres trading eller ikke har en klar trading strategi, lægger de penge i banken. De penge ligger klar til en trader med en konsekvent trading-strategi, der ikke er styret af følelser, og som anvender en solid trading-dagbog til at forbedre sin trading.

Om du er denne trader eller ej afhænger af dig selv. Du kan finde alle de værktøjer, du har brug for, her på sitet. Om du er interesseret nok i at tjene penge, til at du læser artiklerne på sitet og lærer redskaberne at kende, er op til dig.

Sådan vinder du over banken
Giv din vurdering