Sådan vælger du en broker

At vælge den rette broker af binære optioner for at komme i gang med din trading-karriere kan være en overvældende opgave. Der findes et næsten endeløst antal brokere, og specielt nytilkommere til trading-verdenen kan have svært ved at vide, hvilke kriterier der er vigtige. Vores how-to guide vil hjælpe dig med at træffe en god beslutning.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Sådan vælger du en broker – en guide

Regulerede brokere eller andre former for inskudssikring

Når du tilmelder dig en broker, betror du dem dine penge. I løbet af en trading-karriere kan det potentielt gå hen og blive mange penge. Du bør derfor tænke dig om to gange, før du vælger, hvem du skal sætte din lid til. Hvis en broker går konkurs, kan du miste alle de penge, du har stående hos den broker, nøjagtigt lige som du kan miste penge, du har indskudt i en bank.

Heldigvis findes der en måde at undgå denne risiko på: EU-regulerede brokere. Når du tilmelder dig en broker, der er reguleret af Den Europæiske Union, er dine penge sikret. EU-regulerede brokere skal have separate konti, hvor de har nok penge stående til at betale alle deres kunder i tilfælde af, at brokeren går konkurs.

Der findes masser af EU-regulerede brokere på markedet. Hvis dette er et vigtigt spørgsmål for dig, bør det være nemt at finde én. Der findes dog også pålidelige brokere, der ikke er EU-regulerede. For at gøre din beslutning nemmere har vi lavet en liste over pålidelige brokere.

Høje afkast på din foretrukne type binær option

Før du tilmelder dig hos en broker, skal du sikre dig, at brokeren tilbyder høje afkast på den type binær option, du gerne vil trade med. Mange tradere erkender ikke den enorme forskel selv 1% eller 2% ekstra afkast kan betyde i løbet af en måned eller et halvt år. Hvis vi antager gennemsnitligt 6 handler om dagen, 20 trading-dage om måneden og en gevinstfrekvens på 70%, vil 2% ekstra afkast resultere i et ekstra udbytte på 2160163%. Det er mere end 2 millioner procent ekstra penge uden en forbedring af din strategi, blot gennem effekten af renters rente.

Eftersom du sandsynligvis planlægger at blive hos din broker i mere end 6 måneder, måske snarere 6 år, kan du forestille dig, hvor stor en forskel et højt afkast kan gøre i løbet af denne tid. Selv hvis du ikke laver 6 handler om dagen, vil forskellen være at regne i milliarder af procent.

Når du vælger en broker, bør du derfor nøje kontrollere, hvilket afkast brokeren tilbyder. Det er let at se gennem fingre med en forskel på 75% gennemsnitligt afkast og 78% gennemsnitligt afkast af high/low optioner, men som vi har set i vores eksempel, gør de 3% en enorm forskel i løbet af en trading-karriere.

Aktiver i din tidszone

Tradere af binære optioner lever i lande i hele verden. Som en konsekvens heraf varierer deres trading-tider meget. Tradere fra Asien, Europa og Amerika vil trade på markedet på meget forskellige tidspunkter af døgnet.

Det er vigtigt at vælge en broker, der udbyder trading af aktiver inden for din foretrukne trading-tid. Ethvert aktiv kan kun trades, når dets hjemmemarked er åbent. For valutaer er det ikke noget problem – de trades på alle de større markeder i verden. Ét af disse større markeder vil altid være åbent. For aktier er det på den anden side et større problem. De fleste børser er kun åbne fra 8 til 12 timer i løbet af dagen. Afhængigt af hvor du bor, kan det måske være et tidspunkt, hvor du ligger i sengen.

Tradere fra Asien bør f.eks. nøje overveje, om det er en god idé at tilmelde sig en broker, der har specialiseret sig i amerikanske aktier. For at trade amerikanske aktier vil denne trader skulle være vågen nat efter nat. Hvis det er det, du gerne vil, er det selvfølgelig fint. Men for de fleste tradere vil det være en showstopper. De har brug for en broker, der tilbyder aktiver fra Asien eller Europa, som de kan trade på mere bekvemme tidspunkter af døgnet.

Sådan vælger du en broker
Giv din vurdering