Sådan trader du binære optioner med lav risiko

Sådan trader du binære optioner med lav risikoBinære optioner et yderst indbringende investeringer, der kan hjælpe dig til at tjene udbytter på op til 500% inden for få minutter. Der er ingen, der sætter spørgsmålstegn ved de binære optioners potentiale, men kritikerne hævder, at de er for risikable. Sørg for at undersøge denne påstand grundigt, før du lader en chance for en god investering, som binære optioner er, gå dig næsen forbi. Denne artikel Sådan trader du binære optioner med lav risiko, viser dig, hvordan du kan trade binære optioner med lav risiko.

Sådan trader du binære optioner med lav risiko:

1. Investér aldrig alle dine penge

Binære optioner fungerer ud fra én simpel præmis: Hvis du vinder din option, modtager du et foruddefineret afkast. Hvis du taber din option, mister du hele det investerede beløb. Det foruddefinerede afkast afhænger i vid udstrækning af, hvilken optionstype du anvender. Med touch optioner kan du få afkast på op til 500%, hvilket betyder, at hvis du vinder din option, får du det investerede beløb tilbage plus 500% af det investerede beløb.

Selv om det høje afkast er tiltrækkende, bør du aldrig lade det lokke dig til at investere for mange penge på en enkelt handel. Den største fejl, nye tradere begår, er at investere for mange penge i en enkelt handel. Hvis du investerer hele din tilgængelige kapital, vil du måske vinde nogle få handler og tjene et enormt udbytte, men før eller siden vil du tabe en handel og dermed alle dine penge. Investering af for store beløb på enkelte handler er derfor den sikreste kurs mod bankerot. Læs videre i artiklen Sådan trader du binære optioner med lav risiko, og bliv klogere på trading.

2. Indse, at binære optioner er et talspil

For at få succes som binær trader skal du tænke i procentdele. Du vil aldrig kunne vinde alle dine handler, så det må ikke være dit mål. Heldigvis tilbyder binære optioner afkast, der er høje nok til, at du ikke behøver at vinde alle dine handler. Faktisk behøver du med nogle strategier kun at vinde nogle få handler for at tjene en masse penge.

En trader, der investerer i touch optioner kan f.eks. nemt tjene penge ved blot at vinde 30% af sine handler. Lad os antage, at denne trader investerer med et gennemsnitligt afkast på 400%. I så fald vil han skulle vinde 25% af sine handler for at ende med at have det samme beløb efter 100 handler, som han havde til at begynde med.

Enhver gevinstfrekvens på over 25% vil sørge for, at traderen tjener penge. Hvis han er i stand til at vinde én ud af tre af sine investeringer, vil han kunne få et pænt udbytte hver måned. Denne tilgang kræver naturligvis, at traderen kun investerer en lille del af sin samlede kapital. Det samme gælder din trading. I stedet for at risikere alt på en enkelt handel, skal du nøjes med at investere en lille andel af din samlede kapital. Læs videre i artiklen Sådan trader du binære optioner med lav risiko herunder.

3. Sørg for, at tallene er på din side

Når du har indset, at binære optioner er et talspil, har du taget det største skridt mod at eliminere risikoen fra din trading. Derefter kan du reducere investering i binære optioner til en simpel ligning, der fortæller dig, om du vil tjene penge eller ej. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for at havne på den rigtige side af denne ligning. De redskaber, der vil hjælpe dig til at nå dette mål, er en trading strategi, en trading-dagbog og money management.

En trading strategi sørger form at du vil træffe den samme beslutning i den samme situation hver eneste gang, så du holder din gevinstfrekvens konstant. En trading-dagbog vil hjælpe dig med at erkende eventuelle fejl i din trading, og money management vil sørge for, at du aldrig investerer mere, end du har råd til.

Hvis du har de tre grundlæggende elementer på plads og forstår, hvordan du skal bruge dem, kan du sørge for, at din trading bliver til fordel for den førnævnte ligning. Efter et antal handler vil du vide, om din gevinstfrekvens er høj nok eller ej. Hvis din gevinstfrekvens er for lav, må du forbedre din strategi, indtil den er høj nok. Hvis din gevinstfrekvens imidlertid er høj nok, er det lykkedes dig at eliminere risikoen fra din trading. Nu ved du, at du vil tjene penge hver måned.

Sådan trader du binære optioner med lav risiko
Giv din vurdering