Sådan trader du

Trading med binære optioner er nemt og spændende. Det giver dig en chance for at tjene op til 90% af det investerede beløb på blot ét minut. Alle og enhver kan begynde at trade på markedet for binære optioner fra et hvilket som helst sted i verden.

Før du trader på markedet for binære optioner

For at kunne trade på markedet for binære optioner vil du først skulle oprette en konto hos en broker af binære optioner. Der findes et enormt antal brokere i verdenen for binære optioner. Du bør være omhyggelig med valget af broker, så du får én, der passer til dine trading-behov.

Du kan oprette en konto på få minutter ved at indtaste nogle grundlæggende oplysninger. Herefter bliver der sendt en e-mail til din e-mailadresse for at få verificeret din konto. Så snart du klikker på et link i e-mailen, vil din konto blive verificeret. Du skal også foretage et indskud for at kunne begynde at trade. Beløbet skal være lig med eller større end din brokers mindsteindskud.

Efter disse trin er du klar til at begynde at trade.

Hvis du er ny trader, bør du begynde med en demo konto. Med en demo konto kan du begynde at lære at trade. Du kan trade, som du ville på det rigtige marked for binære optioner, uden at sætte noget på spil. Der er ikke nogen rigtige penge involveret, når du trader via en demo konto, men det vil helt sikkert hjælpe dig til at lære, hvordan du skal trade, og til at få en fornemmelse for markedet.

Brokere tilbyder generelt mange andre features end trading platformen. Du kan tjekke den daglige markedsanalyse for at få nogle nyttige tips. Du kan også gå igennem selvstudiemateralet for at lære mere om trading-processen.

Sådan trader du – trin for trin

Når du er helt klar til at begynde at trade med rigtige penge, er det eneste, du skal gøre:

 1. Gå ind på din binære brokers trading-platform
 2. Vælg en trading-type
  Du vil finde flere forskellige trading-typer som High eller Low, Touch, 60-sekunders, Boundary, Option Builder osv. Benævnelserne og nogle få af trading-typerne kan afhænge af din broker, men resten vil være mere eller mindre de samme.
  Den mest populære trading-type er High eller Low. Ved denne option skal du forudsige, om prisniveauet for et underliggende aktiv vil være højere eller lavere end det nuværende prisniveau efter et bestemt stykke tid.
 3. Vælg et aktiv fra den liste over aktiver, som din binære broker udbyder til trading.
  Du kan vælge aktier, råvarer, Forex (valutaer) eller aktieindekser. Læs mere om hver enkelt type aktiv.
 4. Så snart du har valgt et aktiv, vil du kunne se en procentsats, der svarer til det. Denne procentsats repræsenterer den procentdel af det investerede beløb, du vil vinde, hvis din forudsigelse er korrekt.
 5. Lav en forudsigelse, og indtast det beløb, du gerne vil investere. Vælg en løbetid, og vent, til løbetiden er gået.
 6. Hvis din forudsigelse er korrekt, vil du vinde den angivne procentdel, og hvis ikke, vil du miste hele dit investerede beløb. Så simpelt er det.

God fornøjelse!

Sådan trader du
Giv din vurdering