Sådan trader du optioner

Trading med binære optioner er en ny trading-tilgang, der har revolutioneret hele trading-verdenen. Alle og enhver kan give sig til at trade med binære optioner ved at oprette en konto hos en binær broker og indskyde nogle penge. Før du går i gang, bør du selvfølgelig vide noget om, hvordan du trader med optioner.

Guide til trading med optioner

For at komme i gang med at trade på markedet for binære optioner skal du følge disse trin:

  1. Vælg en broker af binære optioner.
  2. Vælg en optionstype (se herunder)
  3. Vælg et aktiv
  4. Lav din forudsigelse
  5. Indtast beløbet
  6. Vælg løbetiden, og vent.

Det er det hele!

Binære optionstyper

Du vil finde flere forskellige typer af binære optioner. En kortfattet opsummering af alle trading-typerne, som vil hjælpe dig med at lære, hvordan du trader optioner af forskellig slags, er anført her.

High/Low optioner

Ved High/Low trading-typen skal du forudsige, om prisniveauet for et givet aktiv vil være højere eller lavere efter et bestemt stykke tid. En procentsats ved siden af aktivet repræsenterer det potentielle afkast.

For at trade på High/Low optionen skal du vælge et aktiv, lave en forudsigelse, indtaste det beløb, du gerne vil investere og vælge løbetiden.

Lad os antage, at Googles prisniveau i øjeblikket er på 833,200, og du mener, at prisniveauet vil falde inden for den næste time. Lad os også antage, at det potentielle afkast er 75%, og du er villig til at investere $100. For at handle på denne forudsigelse skal du vælge Google, vælge Down eller Put optionen, indstille udløbstiden til én time senere og indtaste $100 i beløbfeltet.

Hvis prisniveauet for Google efter en time er over 833,200, vil du miste $100, men hvis det er under 833,200, vil du vinde et udbytte på $75, fordi din forudsigelse viste sig at være korrekt.

Touch Optioner

Touch trading varer en uge og har et meget højt potentielt afkast, der kan være helt op til 500%.

Ved touch optioner vil din binære broker specificere et prisniveau for et aktiv, der kan være enten højere eller lavere end det nuværende prisniveau. Du skal forudsige, om prisniveauet vil ramme denne grænse. Du kan kun investere penge på, at prisniveauet vil ramme det foruddefinerede grænse.

Hvis der er en kraftig bevægelse mod det specificerede prisniveau, og du mener, at grænsen vil blive ramt, kan du lave en investering. For at gøre det skal du vælge aktivet og angive et antal enheder, du gerne vil investere. Én enhed svarer som regel til $25. Hvis prisniveauet bliver ramt bare én gang i løbet af hele ugen, vil du vinde investeringen.

Boundary optioner

Ved boundary trading defineres to grænser af din broker – en øvre og en nedre grænse. Du skal forudsige, om prisniveauet bliver inden for grænserne eller gennembryder grænserne i løbet af et foruddefineret tidsinterval. Den korteste tidsperiode er typisk 30 minutter for denne optionstype.

60-sekunders optioner

Dette er en trading-type af kort varighed, der er nøjagtigt magen til High eller Low optionen. Den eneste forskel er tidsperioden, der altid er ét minut i dette tilfælde.

Nu, hvor du har fået en forståelse af, hvordan du trader de forskellige optionstyper, kan du begynde at trade på det rigtige marked.

Sådan trader du optioner
Giv din vurdering