Sådan fordobler du dit udbytte af binære optioner

Du kan fordoble udbyttet af din nuværende trading strategi ved at kombinere high/low optioner og touch optioner og selektivt vælge, hvilken optionstype du vil investere i.

Sådan fordobler du dit udbytte ved at kombinere to typer optioner

Det første skridt til at trade med binære optioner er at vælge en trading strategi. Denne trading strategi vil definere, hvordan du genererer trading-signaler, og hvordan du trader på disse signaler, når de optræder. Selv om signaldannelsesprocessen også kan optimeres for at generere bedre resultater, er den simpleste og hurtigste måde at forøge dit udbytte på at ændre den måde, hvorpå du handler på din signaler.

Den første og vigtigste beslutning om, hvordan du skal trade på dine signaler, er, hvilken type binær option du skal anvende. Overordnet set er der tre muligheder: high/low optioner, boundary optioner og touch optioner. De fleste tradere begår den fejl at begrænse sig til en enkelt optionstype. Ganske vist findes der nogle trading strategier, der kun kan anvende med en bestemt type binær option, men de fleste strategier giver dig muligheden for at bruge mere end én type binær option.

Særligt tradere af high/low optioner, den optionstype, de fleste tradere anvender, kan få udbytte af denne strategi. High/low optioner er populære, fordi de er de sikreste af alle binære optionstyper. Du skal kun forudsige, om markedet vil gå op eller ned i løbet af et givet tidsrum. Med touch optioner skal du på den anden side også forudsige, hvor langt markedet vil bevæge sig. Ulempen ved high/low optioner er deres lave afkast. På grund af de relativt sikre forudsigelser high/low optioner danner, vil din broker aldrig give dig mere end 85% i afkast, og de fleste afkast vil ligge mellem 75 og 80%.

Touch optioner kan på den anden side generere et afkast på op til 500% og ligger normalt omkring 300%.

Valget af den rette optionstype til din strategi er afgørende for din succes som binær trader. Du bør dog aldrig træffe denne beslutning én gang for alle. Du bør i stedet, for hver eneste handel du gennemfører, bestemme dig for, hvilken binær optionstype der er den bedste til den nuværende markedssituation. Hvis du begrænser dig til at anvende high/low optioner, vil du gå glip af mange chancer for at få et højere afkast. Hvis du begrænser dig til touch optioner, vil du enten tabe din option eller ikke kunne investere i mange situationer, hvor du kunne have vundet en high/low option. I begge scenarier går du glip af en hel del penge.

Sådan afgør du, hvilken optionstype du skal investere i

For at finde ud af, om den nuværende markedssituation er den rette til en touch option eller ej, kan du anvende en teknisk indikator. Det væsentligste spørgsmål, du skal besvare, er, om den bevægelse, du forventer, vil kunne nå målprisen for en touch option, inden touch optionen udløber. Momentum indikatorer som f.eks. average true range (ATR) kan fortælle dig netop dette.

ATR udregner den gennemsnitlige afstand, markedet har bevæget sig i løbet af de seneste perioder. Ud fra denne værdi kan du nemt udregne, om en touch option er inden for rækkevidde: Du dividerer blot afstanden fra den nuværende markedspris til din touch options målpris med ATR-værdien. Nu ved du, hvor lang tid det vil tage markedet at nå målprisen. Sammenlign resultatet med din touch options løbetid. Hvis din touch option udløber, før markedet har haft tid til at nå målprisen, er en touch option ikke nogen god investering, og du bør holde dig til en high/low option.

Hvis markedet har nok tid til at nå målprisen, vil investering i en touch option derimod kunne hjælpe dig til at generere et større udbytte end investering i en high/low option. Hvis du planlægger at investere $100 på hvert signal, kunne du f.eks. også splitte beløbet, hvis ATR-værdien er gunstig. I det tilfælde investerer du simpelthen 50% i en high/low option og 50% i en touch option.

Afhængigt af dine præferencer kan du variere procentdelene. Du kunne f.eks. investere hele beløbet i en touch option, hvis ATR giver dig en gunstig værdi. Uanset hvilken procentdel du vælger, vil det være fjollet ikke at investere i en touch option, hvis du kommer ud for en situation, hvor du har en god chance for at vinde den. Det høje afkast af touch optioner vil hjælpe dig til at tjene flere penge end med high/low optioner, selv om du vil vinde noget færre handler.

Sådan fordobler du dit udbytte af binære optioner
Giv din vurdering