Hvad er binære optioner?

Trading med binære optioner er en relativt ny form for trading, hvis voksende popularitet har overrasket alle. Denne nye form for trading tiltrækker en masse tradere, der finder, at det er en hurtig måde at tjene penge på.

Binære optioner

Binære optioner har en digital trading-mekanisme. Det betyder, at du kun har to muligheder at vælge imellem, deraf navnet binær. I binær trading køber du ikke reelt aktiverne, men laver en forudsigelse om prisniveauet for aktiverne.

Hvis din forudsigelse er korrekt, kan du tjene op til 92% af det investerede beløb, men hvis du taber, vil du miste hele det investerede beløb.

Læs mere under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvordan adskiller binær trading sig fra almindelig trading?

Trading med binære optioner er meget forskellig fra almindelig trading, selv om begge er former for trading. Binær trading er kortfristet trading. Ved almindelig trading kan løbetiden være månedsvis eller sågar årevis, men når det drejer sig om binære optioner, er løbetiden som regel kortere end én dag. Den kan være så kort som 60 sekunder – der er endda nogle brokere, der udbyder løbetider på blot 30 sekunder.

Potentialet for at tjene penge er meget højere ved binær trading end ved almindelig trading. Du kan næsten fordoble din investering på bare 60 sekunder (eller endda 30  sekunder). Dette høje indtjeningspotentiale ledsages dog af en høj risikofaktor. Hvis din forudsigelse er forkert, kan du tabe hele det investerede beløb på et enkelt minut.

Trading-typer til binære optioner

Inden for binære optioner findes der forskellige typer trading, men uanset typen er der kun to muligheder at vælge imellem.

High/Low: Ved High/Low trading-typen skal du forudsige, om prisniveauet for et aktiv vil ende med at være højere eller lavere end det aktuelle prisniveau ved løbetidens afslutning. Løbetiden for denne type trading er som regel på mellem 5 minutter og en dag.

Touch/No Touch: Ved Touch/No Touch trading-typen skal du forudsige, om prisniveauet for et aktiv vil ramme et foruddefineret prisniveau inden for en given tidsperiode eller ej.

Boundary: Ved boundary trading specificerer din broker en øvre og en nedre prisgrænse. Du skal forudsige, om prisniveauet for aktivet vil forblive inden for de specificerede grænser, eller om det vil overskride grænserne.

60-sekunders: Dette var den hurtigst trading-type til binære optioner, indtil nogle brokere introducerede 30-sekunders trading. 60-sekunders trading er dog fortsat det mest populære, når det drejer sig om at trade med meget korte løbetider. I 60-sekunders trading skal du forudsige, om prisniveauet for et aktiv vil være højere eller lavere end det nuværende niveau om præcist ét minut.

Options builder: Options builder er en avanceret trading-type, hvor du sælg kan vælge risikofaktoren. Den potentielle profit varierer i proportion med risikoen.

Konklusion

Binær trading er uden tvivl den mest spændende form for trading, og flere og flere tradere strømmer til denne branche. Hvis du tror, du kan tjene penge ved at trade på markedet for binære optioner, bør du kaste dig ud i det og prøve det af.

Hvad er binære optioner?
Giv din vurdering