Binære optioner – det grundlæggende

Trading med binære optioner er en ny trading-type, hvor du kun har to valgmuligheder at handle på: Call og Put. Ved trading med binære optioner skal du forudsige prisens retning for et aktiv. Hvis du mener, prisen vil gå op, kan du handle på Call-optionen, og hvis du mener, prisniveauet vil falde, kan du trade på Put-optionen.

Trading med binære optioner har tydelige fordele, sammenlignet med almindelig trading.

Ved trading med binære optioner er indtjeningspotentialet meget højt – du kan tjene helt op til 90% af det investerede beløb. Tidsrammen for trading er meget kort sammenlignet med almindelig trading, så kort som 30 sekunder, og som regel er den kortere end en dag.

Er binære optioner noget helt nyt for dig? Klik her!

Læs videre under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Guide til binære optioner for begyndere

Enhver kan begynde at trade på markedet for binære optioner – det er nemt og kan være meget udbytterigt. Risikiofaktoren er dog meget høj ved trading med binære optioner. Hvis du kommer med en forkert forudsigelse, vil du tabe hele det investerede beløb.

For at kunne handle på markedet for binære optioner, har du brug for en trading-platform. Der findes flere websites, der tilbyder sådan en platform, kendt som brokere. Brokerne udbyder også ekstra services som f.eks. en account manager, daglig markedsanalyse og markedsnyheder.

Brokere har forskellige vilkår og betingelser vedrørende indbetaling, udbetaling, bonus, afkast, medlemskaber osv. Du bør holde dig dine trading-behov for øje og vælge en broker i overensstemmelse hermed. Du kan finde anmeldelser af forskellige brokere af binære optioner her på hjemmesiden, som vil være dig til nytte, når du skal vælge en passende broker.

Når du har besluttet dig for, hvilken broker, du vil vælge, klikker du på det tilsvarende link og indtaster herefter nogle personlige oplysninger for at registrere dig. Du skal så indsætte et beløb, der er større end eller lig med mindsteindskuddet hos din broker, og så er du klar til at handle.

Det anbefales, at du begynder med din brokers demo-konto. En demo-konto vil hjælpe dig til at få praktisk erfaring med trading på markedet for binære optioner. Så snart du føler dig sikker, kan du begynde at trade på det rigtige marked med rigtige penge.

På din brokers trading-platform vil du finde en række måder at trade på som High/Low, 60-sekunder, One Touch, Boundary osv. De mest populære trading-typer er High/Low og 60-sekunder. Ved High/Low skal du blot forudsige, om et aktivs kursniveau vil blive højere eller lavere end det nuværende niveau. Du kan vælge udløbstiden for High/Low-handlen, men i tilfælde af 60-sekunders handel, er den selvsagt altid et minut.

Hvis du har problemer med at forudsige markedsbevægelserne korrekt, kan du bruge signaler til binære optioner eller robotter til binære optioner. For et lille abonnementsgebyr vil du da kunne opnå en højere gevinstfrekvens.

Binære optioner – det grundlæggende
Giv din vurdering