De bedste traderes hemmeligheder

Først og fremmest er trading med binære optioner en mental udfordring. Selv om alle tradere kun bør fokusere på at tjene penge, er der mange andre grunde til, at folk investerer i binære optioner: Adrenalinsuset, ønsket om at gøre noget specielt eller blot for at holde sig beskæftigede.

Enhver succesrig trader skal først kunne styre sig selv for at få succes. Selv om trading-tilgange og tradertyper varierer meget, er der en række fælles regler, som alle succesfulde tradere følger.

1. Chartet betyder alt

Som trader vil du hele tiden blive mødt med råd fra venner, eksperter, fjernsynet og nyhedsrapporter. Ignorér dem alle. Den eneste vejvisende faktor for din beslutning om at investere i en binær option bør være chartet og det, du ser på det. Kun du kan afgøre, om du forventer stigende eller faldende priser, eller om du ikke kan lave en forudsigelse for et aktiv, ingen anden.

Det betyder imidlertid ikke, at du ikke kan anvende fundamental analyse eller personlige præferencer for at vælge en pulje af aktiver, du gerne vil trade med. Hvis du forventer overordnet stigende priser over de næste år, kan det være et godt grundlag for dine investeringer i det aktiv med binære optioner. Din endelige beslutning bør dog altid træffes på baggrund af en teknisk analyse. Hvis det, du ser på chartet, strider imod din generelle fornemmelse for et aktiv, så ignorér dine fornemmelser, og tro på chartet. Når alt kommer til alt, hvad ved dine fornemmelser så om investeringer?

Den eneste undtagelse fra denne regel er en uventet begivenhed af exceptionel betydning. I de første dage og uger efter denne type begivenheder, kan konsekvenserne af en begivenhed som f.eks. terrorangrebene på World Trade Center d. 11. september 2001 overskygge de tekniske forudsigelser, som chartet genererer. I en sådan situation er det bedst at afvente, at denne uforudsigelige fase bliver overstået, og at chartet tilpasser sig den nye situation.

2. Trenden er din ven

Trends er mægtige. Som trader bør du aldrig se bort fra dem. Hvis du gerne vil vide, hvad der sandsynligvis kommer til at ske med det aktiv, du i øjeblikket kigger på, i den nærmeste fremtid, så find dets hovedtrend inden for din tidsramme.

Hvis der ikke er nogen velunderbygget trend i øjeblikket, men aktivet normalt udviser trends, så vent på, at en trend skal udvikle sig. Perioder med sidelæns bevægelse er svære at trade på med binære optioner og kræver særlige swing-trading teknikker. For nye til moderat erfarne tradere, både trend-følgere og swing-tradere, vil perioder med trends med garanti generere større udbytte.

3. Du har ansvaret

Før du gennemfører en hvilken som helst handel, skal du sørge for at vide, hvorfor du indgår handlen. Hvad er det, du forventer, og hvorfor mener du, det mulige udbytte står godt mål med risikoen for tab? På den måde er du sikker på, at hver evig eneste af dine trading-beslutninger er baseret på dine egne forventninger og ikke på nogen andens forventninger. Når handlen er forbi, og du har vundet eller mistet nogle penge, vil det hjælpe dig til at påtage dig hele ansvaret for din succes/fiasko.

At påtage sig det fulde ansvar er det første skridt på vejen til at blive en bedre trader. Du kan ikke ændre noget, du ikke har ansvaret for. Så længe du tilskriver dine trading-beslutninger til en andens input, kan du derfor ikke blive en bedre trader. Påtag dig det fulde ansvar, så vil du snart finde masser af områder, du kan forbedre på.

4. Oprethold en neutral instilling

Følelser forvrænger dit syn på markedet. Følelsesbetonet trading vil derfor ikke være baseret på det, chartet fortæller dig. Det er baseret på, hvad du gerne vil have chartet til at fortælle dig. Gør en bevidst indsats for ikke at føle dig optimistisk eller pessimistisk vedrørende et aktiv, og ikke at være i en grådig, nervøs eller stresset sindstilstand, når du trader binære optioner.

5. Sæt større pris på at tjene penge end på at få ret

Underbevidst har mange tradere det bedre med at lave den rigtige forudsigelse om et aktiv, end de har det med at tjene penge. Det er farligt, fordi det kan få dig til at afvige fra din trading strategi. Sørg for at holde dig til din strategi uanset hvad. Hvis det betyder at acceptere at tabe en handel, så må det være sådan. Det eneste vigtige udfald af trading med binære optioner er at tjene penge. Hvis det betyder, at du taber halvdelen af dine handler, er det stadig bedre end at vinde 70% af dine handler og miste penge.

Når alt kommer til alt, er der ikke nogen, der har mere ret, end den trader, der tjente en pæn profit i denne måned.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
De bedste traderes hemmeligheder
Giv din vurdering