Sådan bedømmer du robotter og signaludbydere

Robotter og signaler tilbyder dig en nem måde at handle binære optioner på. Særligt nye tradere, der søger at undgå, at deres uerfarenhed skal komme til at koste dem penge, er fascinerede af ideen om enten fuldstændigt automatisk trading gennem robotter eller at få gyldige signaler at trade på fra en signaludbyder.

I forbindelse med tilmeldingen hos mange robot- og signaludbydere er der imidlertid stadig nogle vigtige spørgsmål, du skal overveje, så du ikke spilder dine penge på et nytteløst system. Denne artikel gennemgår disse spørgsmål og hjælper dig med at vælge den robot- eller signaludbyder, der er den rette for dig.

Signaludbydere anvender deres egen type markedsanalyse til at generere forudsigeler om, hvilke binære optioner, du skal investere i med hvilken løbetid, og deler disse forudsigelser med dig via sms eller e-mail. Robotter tager denne tilgang et skridt videre. De danner deres egne signaler og investerer på dem fuldstændigt automatisk. Med en robot kan du automatisere hele din trading-proces.

Pålidelige robot- og signaludbydere

Det kan være en overvældende opgave at finde en robot- eller signaludbyder, der både er pålidelig, sikker og god til det, den gør. Derfor har vi gjort arbejdet for dig. På vores lister har vi samlet de bedste af de bedste, når det kommer til både robotter og signaludbydere. Det betyder, at du kan føle dig tryg, bare du vælger en udbyder fra vores liste herunder.

The Best Signals

Signal Udbyder
Pris
Nøjagtighed
Signaler pr. dag
  
autobinarysignals
$97 one-time
80%
2-4
Anmeldelse
binaryoptionstradingstrategy-new-200x36
$194
80%
2-4
Anmeldelse
binaryoptionsprosignals-new
$97
72,5%
6-12
Anmeldelse

The Best Robots

Robot
Pris
Testet
  
binaryoptionsrobot-logo2
Gratis
Ja
Anmeldelse

En klart defineret strategi

Mange robotter koster helt op til $250 eller endda $5.000, og signaler kan nemt koste så meget som $100 om måneden. Hvis du bruger så mange penge, skal du være sikker på, at du får et system, der fungerer. Selv om de fleste robotter og signaludbydere er legitime virksomheder, bør du dobbelttjekke deres systemer, før du bestiller noget fra dem. Vigtigst af alt er det, at de åbent lægger frem, hvordan de genererer deres signaler, eller hvordan deres robot virker.

Du skal undlade at betale en masse penge for en signaludbyder eller en robot, der kun bruger en eller to metoder, du lige så godt selv kunne have benyttet dig af. Hvis en robot f.eks. trader på simple krydsninger af glidende gennemsnit, er der ingen grund til at betale en masse penge for den.

Samtidig er der nogle signaludbydere eller robotskabere, der holder fast i en udokumenteret eller udokumenterbar metode til at analysere markedsbevægelser. Husk, at teknisk analyse skal kunne generere målbare resultater. Hvorfor skulle du ellers betale en masse penge for en robot eller signaler, der måske, måske ikke, virker?

God money management

En robot styrer alle aspekter ved din trading. Det betyder, at en robot også vil vælge, hvor mange penge den vil investere i hver handel. Eftersom money management er lige så vigtig for din succes som din trading strategi, skal du sørge for at tjekke, om robotten anvender en lille, fast procentdel af din samlede kapital for hver handel, og hvilke andre money management regler, den benytter sig af.

En robot uden en god money management strategi vil måske kun fungere med et bestemt pengebeløb. Hvis en robot f.eks. altid investerer det samme beløb pr. handel, vil du ikke kunne tjene flere penge, efterhånden som din pengebeholdning vokser. Hvis din pengebeholdning derimod er lille, måske på grund af en tabsrække, eller fordi du lige er gået i gang, vil investering af et fast beløb måske ruinere dig, hvis din robot taber blot nogle få handler i træk.

Skalerbarhed

Et systems evne til at arbejde lige godt med en lille eller en større pengebeholdning kaldes skalerbarheden, og den bør være et vigtigt anliggende for dig, når du vælger en robot.

Nogle robotter har måske et sofistikeret og veldefineret money management system, men det er et money management system, der kun virker for små eller store pengebeholdninger. Sørg for, at din robot er designet til at håndtere en hvilken som helst størrelse pengebeholdning, stor, mellemstor eller lille. Specielt nye tradere, der starter med en lille pengebeholdning på blot nogle få hundrede dollars vil ellers kunne komme i dybe vanskeligheder.

De rette aktiver

Nogle tradere foretrækker at trade med en bestemt type aktiver eller måske endda ét bestemt aktiv. De fleste signaludbydere tilbyder kun et meget begrænset antal aktiver og aktivtyper. Hvis din signaludbyder ikke tilbyder dit foretrukne aktiv eller aktivtype, vil du måske få en ubehagelig overraskelse. Før du vælger en udbyder, bør du sørge for at tjekke, om de tilbyder signaler til de aktiver, du gerne vil trade med.

På samme måde er de fleste robotter designet til at arbejde med en bestemt gruppe af aktiver. Hvis du ikke bryder dig om denne gruppe, bør du vælge en anden robot.

Sådan bedømmer du robotter og signaludbydere
Giv din vurdering