Afkast i binære optioner?

Afkastene af binære optioner anføres som procentsatser. Disse satser angiver, hvor meget af din investering, du vil få ekstra, hvis du vinder din binære option.

Det betyder, at hvis din broker er villig til at give dig et afkast på 75% på en option, og du investerer $100, vil du få din oprindelige investering tilbage ($100) og et ekstra afkast på $75.

Det er vigtigt, du forstår, at i systemet for binære optioner angiver afkastet kun det beløb, du kan vinde. De fleste andre afkast – f.eks. inden for bookmakere, kasinospil og hasardspil – inkluderer din investering OG din indtjening.

Det, der vises som et afkast på 75% inden for binære optioner, svarer altså til et afkast på 175% i de fleste andre afkastgivende systemer.

Investorer, der ikke er opmærksomme på denne betydelige forskel, vil måske anse binære optioner for at være relativt urentable, blot fordi de anvender den forkerte værdi til deres udregning.

Når du ser på en brokers trading platform, vil du sandsynligvis se begge de retninger, du kan investere i, ledsaget af det afkast, din broker er villig til at betale. Hvis du vælger at investere, er du garanteret dette afkast, i tilfælde af at du vinder din option. Nogle brokere tilbyder ekstra redskaber, du kan bruge til at påvirke afkastet, efter du har investeret. Nogle af dem gør det muligt for dig at fordoble din investering, når du fornemmer, at du sandsynligvis vil vinde handlen, eller at bakke ud af en handel, du tror, du vil tabe.

Som regel skal du betale for de ekstra redskaber, så de ikke er omkostningerne værd, men hvis du godt kan lide den ekstra kontrol, bør du lede efter en broker, der tilbyder disse værktøjer.

Hvor højt er afkastet?

Inden for binære optioner afhænger det afkast, din broker er villig til at betale, af markedssituationen. I nogle tilfælde kan afkastene variere meget afhængigt af markedsforholdene.

Hvis du f.eks. investerer i high/low optioner, skal du ikke være overrasket over at se et afkast på 65% for én investering og et afkast på 85% for en anden investering.

Afkastene er også meget forskellige fra én optionstype til den næste. Normalt anses high/low optioner for at være den mindst risikable optionstype. De giver derfor de laveste afkast på omkring 75%.

Touch optioner og boundary optioner regnes på den anden side for at være mere risikable. Til gengæld giver de højere afkast på omkring 200-300%, i sjældne tilfælde helt op til 500%.

For en trader er det vigtigt at forstå, at disse forskellige afkast kræver vidt forskellige trading-strategier. En strategi, der jævnligt genererer afkast på omkring 300% kan sagtens tillade sig at vinde en langt mindre andel af handlerne end en strategi, der har et gennemsnitligt afkast på 75%.

En af de vigtigste faktorer for at få et højt afkast er din broker. Afkast kan variere meget fra én broker til den næste.

For at sikre, at du får de bedst mulige afkast og dermed det rigtige afsæt mod succes, bør du jævnligt sammenligne din nuværende brokers afkast med konkurrenternes afkast. Hvis du finder en broker, der tilbyder dig bedre afkast, så skift broker.

Fordele ved binære afkast

En af de største fordene ved binære optioner er, at du som trader altid vil vide nøjagtigt, hvad du går ind til, før du investerer: Din broker vil altid vise det afkast, du vil modtage, hvis du vinder din option, før du investerer.

Sammenlignet med almindelige aktiver er dette en kæmpe forskel. Teoretisk set er alle udfald mulige for andre aktiver – i forbindelse med nogle typer gearede investeringer kan du endda miste mere, end du har investeret.

Med binære optioner kan du derimod ikke miste mere, end du har investeret, men du kan nemt få lige så stort udbytte som af andre aktiver.

Afkast i binære optioner?
Giv din vurdering