8 retningslinjer til binære optioner

8 retningslinjer til binære optionerNår man bliver trader af binære optioner, skal man håndtere et omfattende emne. Særligt som ny trader uden forudgående erfaring fra finansielle markeder kan det nogen gange være svært at vide, hvor du skal starte. For at hjælpe dig i gang har vi samlet de 8 vigtigste regler, du skal kende som trader af binære optioner. I denne artikel, 8 retningslinjer til binære optioner, vil du finde links til andre artikler med flere informationer om hvert emne.

8 retningslinjer til binære optioner – bliv bedre til at trade

1. Lad være med at investere tilfældigt. Hold dig til en klar trading-strategi

Tilfældige investeringer er den væsentligste årsag til, at tradere mislykkes. For at få succes som trader skal du være i stand til at generere profit over en længere tidsperiode. Uden en klar trading-strategi kan du ikke garantere løbende indtjening.

I stedet vil din saldo nogle gange på op og nogle gange ned, men du vil aldrig vide, hvorfor – og du vil aldrig kunne forbedre dig.

Prøv at trade nu, eller fortsæt med at læse artiklen 8 retningslinjer til binære optioner under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

2. Money Management over alt andet

En god Money Management strategi kombineret med en god trading strategi garanterer pålidelige afkast og langvarig succes. Hold dig altid til din money management strategi. Selv om du er fuldstændigt sikker på, at du har fundet en mulighed for en vindende handel, må du ikke investere i den, hvis din money management strategi ikke tillader dig at udføre den handel.

3. Arbejd fra den lange til den korte sigt

Selv om binære optioner er kortsigtede investeringer, bør du starte med en analyse af de langsigtede diagrammer / charts. En trend eller en modstandslinje i et dagligt diagram vil have betydelig indvirkning på intradags-tradingen og kan enten give dig en god trading-mulighed eller overraske dig med en tabt handel, hvis du ignorerer den.

4. Ignorer trading-råd fra medier, venner eller konventionel visdom

Analytikere i medierne har ofte deres egen dagsorden, og derfor vil deres råd være mere til gavn for dem selv end for dig. Venner mener det som oftest godt, men de ved normalt ikke, hvad de taler om og gentager blot, hvad de har hørt andetsteds.

En af de største udfordringer for tradere er at udvikle den tykke hud, der er nødvendig for at de kan følge deres egne meninger. Når alt kommer til alt, er det kun dig, der kender din strategi. Desuden kan du ikke lære noget af tabte handler, der ikke er udfaldet af dine egne fejl.

Fortsæt med at læse artiklen 8 retningslinjer til binære optioner…..

5. Ignorer flertallet

Hvis du læser markedet godt, vil der sandsynligvis være mange, der ikke er enige i dine forudsigelser. Lær ikke at lade det gå dig på. For at blive en god trader, skal du tillægge din egen dømmekraft højere værdi end alle andres meninger.

6. Bliv ved med at lære

Som det gør sig gældende for enhver anden færdighed, vil din tekniske analyse blive bedre med erfaring og studier. Bliv altid ved med at lære, bliv ved med at læse blogs og bøger, og bliv ved med at være åben over for nye trading-udviklinger. Når du tror, du ved alt, har du taget det første skridt mod at tabe penge. Dét øjeblik, du holder op med at lære, begynder glideturen nedad.

7. Hold en trading dagbog

Den nemmeste og bedste måde at lære på er ved at lære af ens egne fejl. Eftersom du uundgåeligt vil tabe handler med binære optioner, er der rig lejlighed til at lære af dine egne fejltagelser.

Efter hver handel skal du sørge for at notere dig, hvorfor du investerede i denne binære option, hvad du havde set i markedet, og om andre faktorer påvirkede din beslutning. Hvis det kan lade sig gøre, så tag et skærmbillede af kursdiagrammet. Efter et stykke tid kan du vende tilbage til din trading dagbog og regne ud, hvilke faktorer, der hjælper dig til at tjene penge, og hvilke der får dig til at tabe penge. Det giver dig muligheden for at eliminere dine svagheder og styrke dine styrker, hvilket naturligvis gør, at du får mere succes som trader.

8. Hold det enkelt

Kompleksitet forbedrer ikke nødvendigvis din trading. Det giver god mening at kombinere nogle få, udvalgte redskaber til din trading-strategi, men du skal stadig kunne generere klare signaler og træffe nemme beslutninger. Besværlige, komplicerede beslutninger fører til fejl og tabte handler.

8 retningslinjer til binære optioner
Giv din vurdering