60 sekunder binære optioner

60 sekunder binære optioner60-sekunders trading er én af de hurtigste måder at trade binære optioner på, som vokser i popularitet på grund af de øjeblikkelige resultater. Lær om 60 sekunder binære optioner i vores artikel.

I 60-sekunders trading skal du forudsige, om prisniveauet for et aktiv bliver højere eller lavere end det nuværende prisniveau for aktivet om nøjagtigt ét minut.

Hvis du har erfaring med binære optioner, vil du vide, at det gennemsnitlige afkast for 60-sekunders trading er omkring 75%, hvilket betyder, at du skal vinde ca. 57% af dine handler bare for at gå i nul.

Det kan ikke opnås ved at handle helt tilfældigt – og der er faktisk mange tradere, der mister deres investeringsbeløb, fordi de trader 60-sekunders optioner uden nogen strategi. Du bør have en solid strategi for 60-sekunders optioner for at vinde.

Du kan ikke engang abonnere på en signaludbyder for at handle 60-sekunders optioner, for der findes ingen udbydere af binære optionssignaler, der tilbyder denne service, eftersom det vil tage meget længere tid blot at få signalet fem til din indbakke eller telefon.

Hvad du trader skal derfor udelukkende afgøres af dig.

Strategier for 60 sekunder binære optioner

Én gængs strategi for 60-sekunders optioner er at følge markedsnyheder nøje. Når du finder en bestemt opdatering, der nødvendigvis må påvirke et aktiv i positiv eller negativ retning, handler du det aktiv. Du vil ikke kunne vinde alle handler, så sørg for ikke at investere mere end 5% af din saldo, så du kan overleve nogle tab.

Eftersom aktivet overordnet vil bevæge sig i en bestemt retning, vil du kunne vinde flere handler, end du taber, og du bør kunne tjene et udbytte på det.

En anden strategi for 60-sekunders optioner er dobbelt-op strategien. I denne strategi kan du vælge et hvilket som helst aktiv, men du skal sørge for, at afkastet er højt (omkring 85%). Indled en handel med et lille beløb i én af de to retninger (High eller Low). Hvis du vinder, satser du det samme beløb igen. Hvis du taber, fordobler du det investerede beløb. Med det fordoblede beløb genvinder du de penge, du tabte i den foregående handel og tjener en lille ekstra profit, hvis du vinder. Hvis du taber igen, skal du imidlertide fordoble det investerede beløb endnu en gang.

Du skal blive ved med at fordoble det investerede beløb, indtil du vinder en handel. Så snart du har vundet en handel, går du tilbage til det oprindelige beløb og begynder forfra med det samme. Bliv ved med at gentage den samme proces, så længe du trader – hvis du opretholder disciplinen og dit fokus, bør du kunne tjene et stort udbytte på kort tid.

Med denne strategi for 60 sekunder binære optioner, vil du vinde de fleste gange – ulempen ved strategien er, at hvis en lang stribe af dine forudsigelser er forkerte, vil du tabe stort. Denne strategi bør kun praktiseres, hvis du har en stor saldo, og din broker tillader handel for små beløb som $10.

Hvis du har en pengebeholdning på $1500, og du starter med $10, er sandsynligheden for, at du vinder til slut 99%.

60 sekunder binære optioner
Giv din vurdering