10 regler for brug af tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer er ét af de nødvendige redskaber, der hjælper tradere med at tjene penge på binære optioner. Da indikatorer udelukkende genererer værdier, afhænger din succes eller fiasko, når du bruger tekniske indikatorer, dog i høj grad af din fortolkning af en given indikator.

Denne artikel lærer dig de 10 grundlæggende regler, du skal kende for at kunne anvende en indikator med held.

1) Ignorer ikke kurs diagrammet!

Det er svært at læse diagrammer. Du skal kende mange simple og komplekse candlestick mønstre, have en solid forståelse af trends og i det mindste en smule erfaring for at forstå, hvad du ser.

Indikatorer, genererer derimod en værdi, du hurtigt og nemt kan fortolke.

Lad ikke dét, at indikatorerne umiddelbare ser simple ud, forlede dig til at tro, at de er vigtigere end kurs diagrammet. Udfaldet af din investering vil være dikteret af kurs diagrammet, og kurs diagrammet bør være dit væsentligste redskab til at forudsige fremtidige prisbevægelser.

Indikatorerne kan kun hjælpe dig med at forstå kurs diagrammet. Husk altid, at enhver indikator, du bruger, kun er en modificeret udgave af data, der kommer fra diagrammet. Ingen indikator kan derfor vide mere end diagrammet.

… fortsæt læsningen under tabellen.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

2) Forstå indikatoren

For at kunne anvende en hvilken som helst indikator med held er du nødt til at stole på den. Det første skridt til at komme til at stole på indikatoren er at forstå den. Det gør ikke noget, hvis du er dårlig til matematik – det er vigtigere af forstå det fundamentale koncept bag en indikator end detaljerne om, hvordan den udregnes.

Tror du, den grundlæggende antagelse bag indikatoren er gyldig? Hvis du gør det, kan du anvende den til din trading – hvis ikke, bør du holde dig fra den. Du skal aldrig anvende en indikator, du ikke forstår, bare fordi du har fået den anbefalet.

3) Trade hvad du ser

Prismønstre er nøjagtigt lige så vigtige for at få succes i trading som indikatorer, og de har den samme evne til at forudsige fremtidige prisbevægelser.

Når der handles korrekt på dem, kan fortsættelses- og vendingsmønstre, trends og candlestick-mønstre hjælpe dig til at tjene en masse penge. Mange tradere anvender overhovedet ikke tekniske indikatorer og forlader sig udelukkende på prismønstre.

Det i sig selv burde være nok grund til i det mindste at inkorporere prismønstre på en eller anden måde i din trading, også selv om det kun er for at få overblikket og vurdere den generelle markedsretning.

4) Støtte- og modstandsniveauer er vigtige

Hvis der findes et velunderbygget støtte- eller modstandsniveau, er det ligegyldigt, hvilken markedsretning dine tekniske indikatorer fremskriver til den næste tidsramme – støtte- eller modstandsniveauet vil sandsynligvis dominere over din indikatorværdi.

Du bør derfor være opmærksom på støtte- og modstandsniveauerne på markedet for at undgå at tabe handler.

5) Trade på breakout

Den mest sikre trading mulighed med de højest mulige afkast er et breakout. Lær, hvordan du med størst muligt held handler på et breakout, og anvend tekniske indikatorer og prismønstre til at finde trading muligheder.

6) Forstå konvergens og divergens

For mange indikatorer betyder en indikatorlinjes begyndende afvigelse fra markedsbevægelsen, at den nuværende trend er i vanskeligheder. Lær at genkende den slags begivenheder og at træffe de rette beslutninger, når de sker.

7) Hvis du tester dine indikatorer, så gør det rigtigt

Hvor standardparametrene for indikatorer som regel er udkommet efter længerevarende og omfattende testning, er der nogle tradere, der vælger selv at teste deres indikatorer med historiske data for at se, om de kan finde bedre indstillinger.

Ofte vil resultatet blive et sæt af parametre, der kun passer til de historiske data, de blev teste mod, men som er ubrugeligt til fremtidig anvendelse. Begå ikke den samme fejl – prøv at finde de indstillinger, der passer til det nuværende markeds opførsel, men overdriv ikke.

Eftersom du ikke kan forudsige fremtiden, kan du ikke finde den perfekte indstilling til din indikator, der passer til morgendagens marked.

8) Accepter falske signaler

Det at bruge indikatorer er et spil med tal – du skal ikke forvente, at din indikator altid får ret. Forvent, at den får ret ofte nok, til at den kan tjene dig penge.

Hvis din indikator genererer et falsk signal, skal du ikke ændre alle dens indstillinger og kaste hele din strategi over bord. Vent, til du har fået et antal signaler, helst mindst 100, og se, om din indikator genererer signaler, der er gode nok til at tjene penge på.

9) Led ikke efter en magisk sandhed

Der findes ikke nogen magisk hemmelighed i trading, der kan hjælpe dig til at tjene en masse penge helt uden indsats. Accepter det, og stil dig tilfreds med det, du har, og det, der har vist sit værd over årtier.

10) Hold dig til dine favoritter

Der findes en næsten uendelig overflod af indikatorer, og der skabes nye indikatorer hver dag.

I stedet for at afprøve dem allesammen og ændre din strategi for ofte, bør du dog vælge din yndlingsindikator og holde dig til den – på den måde får du bedre resultater, end hvis du heler tiden forfølger den seneste nye gode idé.

10 regler for brug af tekniske indikatorer
Giv din vurdering