Guides til binære optioner

Hvis du går med tanker om at begynde at handle med binære optioner, vil overfloden af informationer om emnet måske overvælde dig til at begynde med.

Derfor har vi lavet et helt afsnit, der kun beskæftiger sig med guides, og som vil hjælpe dig ved at gøre din indføring i binære optioner så gnidningsfri som muligt.

Nogle af de artikler i dette afsnit, som du bliver nødt til at læse, er:

Du kan se alle guides i menuen til højre.

De første 3 trin til binære optioner

For at hjælpe dig med at komme i gang giver denne artikel dig en handlingsplan til, hvordan du får lært det grundlæggende først og dernæst går videre til mere avanceret information. Du vil lære:

  1. At åbne en konto hos en god broker,
  2. Hvilke former for binære optioner, der findes, og
  3. Hvordan du finder en trading strategi, der passer til dig, og
  4. Hvordan du implementerer den med succes.

Lad os nu komme i gang med at indføre dig i den spændende verden af binære optioner. Hele vejen igennem det vil vi være her for at hjælpe dig med at få succes som trader af binære optioner.

Åbning af en konto

Det første trin på vejen til få succes som trader er at åbne en konto hos den rette broker. For at hjælpe dig med at finde den rette broker har vi omhyggeligt testet alle relevante brokere og kan nu tilbyde dig en liste over gode brokere. Du kan trygt vælge enhver broker på listen.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

For at finde ud af hvilken broker du skal vælge, kan du starte med at undersøge de forskellige aktiver, som hver broker tilbyder dig. Hvis der er en bestemt type aktiv eller et særligt marked, du gerne vil investere i, så sørg for, at din broker udbyder dette aktiv.

Europæiske tradere, der ønsker at handle binære optioner om morgenen og eftermiddagen, bør f.eks. sørge for, at deres broker ikke udelukkende udbyder amerikanske og asiatiske aktier, hvis markeder er lukkede, når traderen vil handle.

Valg af den rigtige binære option

Efter du har åbnet en konto hos en broker, vil du skulle lære om de forskellige slags aktiver, du kan handle med binære optioner, og hvilke typer binære optioner, du kan handle dem med. Der findes:

High / Low optioner: Simple optioner, der forudsiger stigende eller faldende priser efter et foruddefineret tidsrum.

Touch / No Touch optioner: Avancerede optioner, der forudsiger, om markedet vil nå et bestemt kursniveau inden for en foruddefineret tidsramme eller ej.

Boundary optioner: Avancerede optioner, der forudsiger, om markedet vil forblive inden for en bestemt priskanal eller forlade den.

Hver af disse typer har deres egne helt unikke features. Hvis du vil lære mere om dem, kan du klikke på linksene til de respektive artikler.

Valg af en trading strategi

Som trader bør du ikke investere tilfældigt i aktiver, der ser godt ud for dig på et givet tidspunkt. Følelsesdreven investering er den væsentligste årsag til, at tradere mister penge. Enhver trading beslutning bør være resultatet af en klart defineret, objektiv trading strategi, der udelukker alle menneskelige faktorer som følelser, forhåbninger og frygt fra din trading.

Den vigtigste fordel ved en trading strategi er, at den gør din trading reproducerbar. Hvis du står over for den samme situation to gange, ved du, at du altid vil træffe den samme beslutning. Efter et vist antal handler, kan du evaluere, om denne beslutning hjælper dig med at tjene penge eller ej. Hvis den gør, kan du blot blive ved med at gøre alt, lige som du hidtil har gjort. Hvis ikke, så ved du derimod nøjagtigt, hvad du skal ændre. Trin for trin kan du eliminere alle negative faktorer fra din trading og få succes som trader.

Tradere uden en klart defineret strategi vil modsat aldrig forstå, hvorfor se tjener penge eller ej. Derfor kan de aldrig forbedre deres trading.

På nuværende tidspunkt er der vigtigt at påpege, at en trading strategi i sig selv ikke garanterer, at du vil tjene penge på binære optioner. Du har også brug for en trading dagbog, en skriftlig beretning om hver en trading beslutning, du træffer, for at kunne evaluere din trading; og du har behov for et solidt money management system for at undgå, at tabsrækker ruinerer dig.

Guides til binære optioner
5 (100%) 4 Stemmer