Flag mønster

Flag mønsteret genererer de mest træfsikre forudsigelser af alle fortsættelsesmønstre, og det er derfor meget attraktivt for tradere. Flag mønsteret kan hjælpe dig til at skabe en strategi med højt afkast og høj gevinstfrekvens. Det er et meget vigtigt mønster, som enhver teknisk analytiker og binær trader skal kende.

Flag mønsteret opstår typisk efter en kraftig prisbevægelse i en af de to retninger, når priserne skal igennem en periode med konsolidering for at skabe fornyet momentum. I løbet af denne tid er markedsbevægelserne begrænsede til en korridor mellem to parallelle linjer, der hælder i den modsatte retning af den forudgående trend.

I en nedtrend fuldendes et flag ved, at priserne bryder igennem den øvre linje; i en optrend fuldendes flaget ved, at de bryder igennem den nedre linje.

flag-pattern

Som du kan se på billedet herover, skaber flag mønsteret i modsætning til andre fortsættelsesmønstre i sig selv en trend i den modsatte retning. Selv om denne trend er kortlivet og mindre stejl end den forudgående trend, kan den narre tradere til at tro, at hovedtrenden er forbi og derfor få dem til at investere i den forkerte type aktiv.

I en bullish trend vil et flag omfatte en trend i en bearish retning, og i en bearish trend vil et flag omfatte en trend i en bullish retning. Lad dig ikke forvirre af dette – når et flag er overstået, vil priserne sandsynligvis fortsætte deres bevægelse i den hidtidige retning.

Flag Patterns

Sådan trader du på flag mønsteret med binære optioner

Flaget er særligt interessant at trade en touch option på. Som en tommelfingerregel siger tekniske analytikere, at flag normalt vajer på halv stang.

Med andre ord: Når flaget er fuldendt, kan du forvente, at priserne fortsætter deres bevægelse med nogenlunde samme hastighed og omtrent lige så langt, som de gjorde, før flaget blev dannet. Dette er en perfekt forudsigelse at trade en touch option på. Hvis du kan finde en touch option med en realistisk målpris og lang nok løbetid, kan du investere i den forudsigelse.

Det er selvfølgelig en lidt mere risikabel trading strategi, idet mange faktorer kan påvirke bevægelsen, efter flaget er fuldendt, men du vil få et godt afkast af en touch option, og du burde kunne vinde en stor nok procentdel af dine handler til, at denne strategi kan give dig et godt udbytte.

Uanset hvad, kan du trade på flaget som på ethvert andet fortsættelsesmønster. Du kan investere i en High/Low option, så snart mønsteret er overstået, for at drage fordel af det momentum, der genereres ved, at prisen bryder ud af mønsteret.

I de tidlige faser af flaget kan du også anvende dets øvre og nedre modstandsniveauer til at trade no touch optioner med en målpris uden for flaget på en forudsigelse om, at priserne vil vende, når de har nået modstanden. Denne strategi er særligt brugbar med flagets modstand til den nærmeste side, fordi den normalt ikke bliver brudt. I en optrend vil det nedre modstandsniveau være den nærmeste side, og i en nedtrend vil det øvre modstandsniveau være den nærmeste side.

Flagmønstre er naturligvis sjældne. Trading-mulighederne er begrænsede, og du vil skulle overvåge en række forskellige tidsrammer og aktiver for at finde en god trading-mulighed. Eftersom flag dannes efter en stejl prishældning, enten op eller ned, er de mest almindelige i de kortere tidsrammer.

Du vil have nemmest ved at finde dem i timecharts eller endnu mere kortsigtede charts. I de større tidsrammer bevæger priserne sig som regel mere glidende, hvilket gør det endnu sværere at finde flag.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Flag mønster
Giv din vurdering