De bedste brokere af binære optioner

Stop sign

STOP - Vi anbefaler ikke denne broker!


Vi har flere indikatorer på, at din foretrukne broker måske ikke er det bedste valg. Vi anbefaler ikke længere denne broker.

I stedet anbefaler vi, at du vælger en af nedenstående 2 muligheder:

  1. IQ Option (Gratis $5.000 demo - intet krav om du skal indskyde egne penge)

  2. Se en udførlig broker liste her!


Det er ikke nogen overdrivelse at fastslå, at interessen for binære optioner og brokere er eksploderet inden for de seneste år. Dette såvel i USA, England og store dele af det resterende Europa som herhjemme i Danmark.

Således findes der efterhånden hundredvis af brokerplatforme, der tilbyder handel med binære optioner på nettet. Udbuddet er næsten uoverskueligt, og du har sikkert allerede set en masse reklamer for, “hvordan du kan blive millionær ligesom mig” osv.

Når udbuddet er så stort som det er blevet, bliver det om muligt endnu vigtigere end nogensinde at tænke sig godt om, før man vælger broker. Heldigvis behøver du ikke selv teste dem allesammen – det har BinaereOptioner.dk nemlig allerede gjort for dig.

De brokere, du finder her på hjemmesiden er alle blevet testet af FBO-netværket og deraf er de brokere du kan finde og læse anmeldelser af på Binaereoptioner.dk bedømt som de absolut bedste og mest troværdige i markedet.

Udover hjælp til at finde de bedste brokere til dine handler med binære optioner, kan du her på siden naturligvis læse alt om hvilke strategier der erfaringsmæssigt virker bedst og dermed giver det bedst mulige afkast over tid. Desuden kan du læse vores plan konkret til håndtering af din pengebeholdning, læse alt om handel med binære optioner i vores nybegynder-sektion og meget mere.

Kun de bedste brokere af binære optioner

brokerePå BinaereOptioner.dk vil du kun finde positive anmeldelser af brokere.

Det skyldes ikke at vi er af den overbevisning, at alle brokere af binære optioner er gode. Tværtimod. Du finder kun positive anmeldelser af den simple årsag, at vi ikke ønsker at præsentere vores besøgende for nogen af de brokere, vi betragter som dårlige og deraf på ingen måde kan anbefale, at du placerer dine handler og din tillid hos.

Vi anmelder således udelukkende de gode mæglere, men det betyder ikke, at der ikke er forskel på dem. Det er der bestemt. Hvilken mægler der passer bedst til dig afhænger naturligvis af dine personlige præferencer – nogle vil være et perfekt match, mens andre måske mangler nogle væsentlige features, du har behov for.

Eksempler på features kunne være:

  • De specifikke aktiver, der kan trades
  • Demo-konto til rådighed, hvor specielt IQ Option anbefales.
  • Mulighed for signaler
  • Stor bonus for tilmelding
  • Lille mindstebeløb
  • Stor maksimalt tradingbeløb
  • Mulighed for kundeservice
  • og så videre

Ovenfor finder du den komplette liste over brokere, vi anbefaler. Læs vores anmeldelser grundigt, og find en eller flere mæglere, der passer til dine behov.

God fornøjelse med det!

De bedste brokere af binære optioner
4.8 (96%) 5 Stemmer