uBinary Kontotyper

uBinary Kontotyper - logoEr du træt af at få lavtrangerende kontotyper, fordi du ikke har $50.000 at investere? Hos uBinary kan alle få det højeste kontoniveau. Lær om uBinary kontotyper her.

Hvilke uBinary kontotyper kan du åbne?

uBinarys kontosystem er unikt blandt binære tradere. Hos uBinary afgøres dit kontoniveau af din minimumsinvestering pr. handel. Jo mere du er villig til at investere pr. handel, jo flere ekstra fordele får du.


ubinary-trade
Tjen penge i dag- få helt op til 90% i afkast hos uBinary!

Sammenlignet med de fleste andre binære brokere, der anvender højere kontoniveauer som en belønning for større indskud, hvorved de fordømmer de fleste nye tradere til det laveste kontoniveau, har uBinary en stor fordel: Alle nye tradere kan få det højeste kontoniveau, hvis de er villige til at investere nok pr. handel.

Eftersom de højere kontoniveauer indebærer højere afkast – platinum kontoen giver afkast på helt op til uovertrufne 95% – betyder større investeringer pr. handel en forøgelse af din indtjening på to måder: Du får et bedre afkast af en større investering – det giver næsten sig selv.

StopStop! Vent! Sæt farten ned!
Før du opretter dig noget sted, så husk at med over 400 udbydere på markedet, er det vigtigt at vælge rigtigt.
Se listen over troværdige binære brokere her!

uBinary tilbyder disse 5 kontotyper:

Micro konto

Micro kontoen har en minimumsinvestering pr. handel på $20, hvilket er på niveau med, hvad andre binære tradere kræver som minimumsinvestering pr. handel. Du får en bonus på 20%, gratis undervisning, 2 ugers gratis signaler og kundebeskyttelsesforsikring. Med micro kontoen er dit maksimale afkast 70%.

Mini konto

Mini kontoen holder minimumsinvesteringen pr. handel på $20, men forøger indskudsbonus til 25%. Du får fortsat gratis undervisning og kundebeskyttelsesforsikring, men dine gratis signaler bliver forlænget til en måned, du får ekspertguiden, flip optionen og buy me out optionen.

Med disse ekstra fordele er mini kontoen en klar forbedring over micro kontoen, men den kræver ikke, at du investerer flere penge pr. handel. Derfor bør enhver trader mindst få mini kontoen.

Standard konto

Standard kontoen hæver minimumsinvesteringen pr. handel til $40, indskudsbonus til 30% og afkastet til 80%. Den bibeholder alle fordelene fra mini kontoen, så standard kontoen er de  ideelle sted at begynde for enhver trader, der gerne vil trade seriøst.

Gold konto

Med gold kontoen hæves minimumsinvesteringen pr. handel til $150, indskudsbonus til 40% og afkastet op til 90%. En minimumsinvestering pr. handel på $150 er et stort spring fra $40 for standard kontoen, men et afkast på 90% er enormt og mere end grund nok til at anskaffe dig guld kontoen.

Platinum konto

Platinum kontoen hæver minimumsinvesteringen pr. handel til $250, indskudsbonus op til $5.000 og afkastet op til 95%. Et afkast på 95% er helt enestående i branchen for binære optioner, og en rigtigt god grund til at sørge for at få platinum kontoen.