uBinary Demo

uBinary Demo - logoVil du gerne begynde at trade med binære optioner? Så skulle du prøve uBinary, den eneste broker, der tilbyder 95% afkast. Vi forklarer her, hvordan du prøver uBinary demo gratis.

Sådan prøver du uBinary Demo

uBinary er en fantastisk broker. De tilbyder afkast på op til 95% – de højeste i branchen for binære optioner – og de kræver ikke, at du indskyder sindssygt store beløb for at få dem. Sammen med disse fremragende features gør uBinary det også meget nemt at prøve en demo og evaluere deres service.


ubinary-trade
Tjen penge i dag- få helt op til 90% i afkast hos uBinary!

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på forsiden af uBinarys website. Hvor andre brokere ofte forsøger at gøre det vanskeligt at afprøve deres service, sikkert fordi de hellere vil have dig til at tro på deres vage løfter end at du selv afdækker sandheden, giver uBinary dig muligheden for at teste deres service lige dér på deres websites mest prominente sted.

StopStop! Vent! Sæt farten ned!
Før du opretter dig noget sted, så husk at med over 400 udbydere på markedet, er det vigtigt at vælge rigtigt.
Se listen over troværdige binære brokere her!

Du scroller bare ned, til du ser uBinarys handelsplatform afbildet på en tablet. Dette er ikke bare et billede, det er en fuldt fungerende handelsplatform med instruktioner. Hvert trin i tradingprocessen er tydeligt præsenteret og forklaret i en taleboble og ved en pil, der peger dig i retning af den rigtige knap.

Først skal du vælge dit aktiv fra dropdownmenuen øverst til venstre. Derefter vælger du den retning, du gerne vil investere i, ved at klikke på en ad pilene på højre side – klik på den grønne for at investere i stigende priser og på den røde for at investere i faldende priser.

Nu vil platformen skifte til investeringstilstand. Indtast det beløb, du gerne vil investere, og klik på “indsend”. uBinary simulerer din handel og fortæller dig, hvor meget du ville have vundet, hvis det havde været en virkelig handel.

Da det er en demo, kan du naturligvis hverken vinde eller tabe penge på denne måde. Men du kan få en idé om , hvor godt uBinary fungerer for dig. Hvis du er tilfreds med deres service, kan du gratis tilmelde dig uBinary.

Efter du har tilmeldt dig hos uBinary, vil du også kunne tilgå deres fulde handelsplatform. Eftersom du ikke behøver at indskyde nogen penge hos uBinary for at fuldføre deres registreringsproces, virker det som en udvidet demo. Afprøv blot alle handelsplatformens funktioner, og se, om den fungerer for dig. Hvis den gør det, er alt vel. Indskyd penge hos uBinary og kom i gang med at tjene penge på din tradingkarriere. Hvis ikke, så gør det ikke noget. Du kan glemme alt om uBinary og vil aldrig skulle betale noget til dem eller høre fra dem igen.