uBinary Anmeldelse

uBinary Anmeldelse - logoDrømmer du om afkast på 95% med binære optioner? Så tilmeld dig uBinary nu, brokeren med de højeste afkast! Se vores uBinary anmeldelse her.

Den hurtige uBinary anmeldelse

Vi har skrevet en detaljeret anmeldelse af uBinary. Dette er den hurtige version uden omsvøb, der fortæller om den vigtigste ting, du skal kende til, og det er uBinarys kontosystem. uBinary benytter sig af et kontosystem, der er så enestående og har så stort et potentale, at kontosystemet alene er nok til at anbefale uBinary til alle.


ubinary-trade
Tjen penge i dag- få helt op til 90% i afkast hos uBinary!

Men lad os tage én ting ad gangen og begynde med begyndelsen: Næsten alle binære brokere anvender et kontosystem med forskellige kontotyper for at belønne gode kunder. Hos de fleste brokere betyder dette system, at du får flere fordele, som f.eks. højere afkast, bedre support eller coaching af en professionel trader, når du investerer flere penge hos brokeren.

Dette system er helt forståeligt set ud fra brokernes synspunkt – de vil gerne øge deres traderes samlede investering – men det holder nye tradere og tradere med få penge ude i kulden. De har ikke råd til de højere kontoniveauer og må nøjes med ringere kontotyper, der måske vil afholde dem fra nogen sinde at arbejde sig op i den binære tradings øverste rækker.

uBinary har skabt et system, der kan gøre en ende på denne uretfærdighed: Deres kontomodel bedømmer dig ikke ud fra størrelsen på din bankkonto men ud fra dit engagement i binær trading. Du skal derfor ikke indskyde absurd store beløb for at opnå et højere kontoniveau, du skal blot være villig til at investere mere pr. handel.

StopStop! Vent! Sæt farten ned!
Før du opretter dig noget sted, så husk at med over 400 udbydere på markedet, er det vigtigt at vælge rigtigt.
Se listen over troværdige binære brokere her!

Hos uBinary afhænger din konto ikke af det pengebeløb, du indskyder. De højere kontoniveauer hæver kun kravet til minimuminvestering pr. handel. Som belønning giver højere kontoniveauer væsentligt højere afkast. Platinum kontoen, der er uBinarys højeste kontotype, giver afkast på op til 95% – de højeste afkast, du kan få, i hele branchen for binære optioner. De fleste brokere tilbyder kun afkast på op til 85%.

I detaljer ser uBinarys kontosystem således ud:

  • For en mininum investering pr. handel på $20 får du micro kontoen, der giver dig afkast på op til 70%.
  • For en minimum investering pr. handel på $20 får du mini kontoen, der giver dig afkast på op til 75%.
  • For en minimum investering pr. handel på$40 får du standard kontoen, der giver dig afkast på op til 80%.
  • For en minimum investering pr. handel på $150 får du gold kontoen, der giver dig afkast på op til 90%.
  • For en minimim investering pr. handel på $250 får du platinum kontoen, der giver dig afkast på op til 95%.