StockPair Verifikation

StockPair Verifikation - LogoFor at fuldføre din kontoverifikation kræver StockPair 3 dokumenter. De skal alle være i dit navn. Du kan foretage en StockPair verifikation ved at sende dokumenterne til StockPair fra din e-mailadresse i alle de gængse formater.

StockPair verifikation – sådan foregår det

Dokument til bevis af din identitet

Enten dit internationale pas, nationale id-kort eller kørekort. Det skal være et gyldigt dokument, og det fremsendte billede skal omfatte en tydelig farvekopi af alle datasider, både for- og bagsider. Ingen oplysninger må være overstreget eller tildækket.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Bopælsbevis

En helsides tydelig farvekopi af et oprindeligt papirdokument, du har fået i posten til dit hjem, som skal indeholde dit fulde navn (ingen initialer) og adresse, og skal være udstedt inden for de seneste 6 måneder. Du kan bruge din vand-, gas- eller elregning, eller ethvert andet officielt dokument, hvorpå der står dit navn og din adresse. Håndskrevne dokumenter eller online-udskrifter kan ikke godtages.

Kreditkort

Kreditkortet skal være gyldigt og i dit navn. På billedet bør du tildække de første 12 cifre på forsiden af kortet, så kun de sidste 4 er synlige, og skjule CVV (sikkerhedskoden) på bagsiden.

Hvorfor skal jeg verificere min StockPair-konto?

Nogle brokere kræver ikke, at du verificerer din konto hos dem. Grunden til, at dette skridt er nødvendigt, er ikke kun bureaukratisk. Derimod er StockPair en af de få binære brokere, som accepterer myndighedsregulering og garanterer, at de penge, du har indsat, er sikrede, og denne sikring fordrer verifikationen.

Når andre brokere går konkurs, vil de penge, du har indskudt hos dem, være væk. StockPair deponerer derimod dine penge på en sikker konto, en Investor Compensation Fund (ICF). Hvis StockPair skulle gå konkurs, vil denne ICF sørge for, at du får hele din pengebeholdning op til €20.000 tilbage. Som du kan se, betyder den lille ekstra indsats ved at skulle verificere din konto, at hele din investering bliver sikret og garanterer dermed din økonomiske sikkerhed. Et stort udbytte for en lille indsats.

Er mine personlige oplysninger i sikre hænder hos StockPair?

StockPair overholder til punkt og prikke alle love om informationssikkerhed. For at sikre at dine personlige oplysninger er i sikre hænder, vil StockPairs compliance-team hjælpe dig med din kontoverifikation og sikre, at dine private oplysninger og dine penge er beskyttede. Alle dine oplysninger er beskyttet af SSL-krypteringsteknologi for at sikre kommunikationen mellem din computer og platformen.

For at sige det kort kunne dine oplysninger ikke være mere sikre end hos StockPair.