StockPair Tips

StockPair Tips - logoStockPair er en af de bedste brokere af binære optioner i verden. Med vores StockPair tips kan du få endnu mere ud af StockPair.

StockPair Tips

Tip #1: Sørg for at få mindst en guld-konto

StockPair har et system med forskellige kontotyper, der belønner brugere med en stor kontosaldo. Det trin opad, der giver den største belønning, er, når tradere opnår guld-kontostatus, hvilket begynder ved en saldo på $5.000.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Med guld-konto får traderne 1% tilbagebetaling af den samlede investering, adgang til StockPairs trading-indikatorer og en trading-ekspert, der evaluerer din trading og giver dig tips om, hvordan du kan forbedre dig.

Når de kombineres, er disse fordele enorme. De kan nemt udgøre forskellen på en trader med succes og en trader, der mister penge. Og vigtigst af alt, disse fordele er gratis, du skal blot indsætte mindst $5.000 på din konto. De fordele, der følger med guld-kontoen, er mindst lige så meget værd som det større indskud.

Tip #2: Når du trader med pair optioner, så anvend volatilitetsindikatorer

Når du trader med StockPairs navnkundige pair optioner, er hemmeligheden bag din succes anvendelse af volatilitetsindikatorer.

Pair optioner løber altid en dag, en uge eller en måned. I løbet af dette tidsrum vil du skulle forudsige, hvilket aktiv der vil klare sig bedre end det andet. Eftersom du næsten aldrig ser et par af aktiver, lige efter optionen startede, vil du normalt se par, hvor et af aktiverne er i førerpositionen.

Afkastet afspejler selvfølgelig, hvilket aktiv der fører. Det førende aktiv giver ofte et meget lavere afkast, nogle gange kun 20% eller mindre, mens det tabende aktiv kan give et afkast på op til 200%.

For at vide, om det førende aktiv har et sikkert forspring, kan du benytte dig af volatilitetsindikatorer som f.eks. Average True Range. Disse indikatorer kan fortælle dig, hvor langt markedet kan bevæge sig over et givet tidsrum, og de kan dermed give dig en idé om, hvorvidt det aktiv, der er bagud, fortsat har en chance.

Hvis ikke det agterudsakkende aktiv har en chance, kan du uden at tænke dig om to gange investere i det førende aktiv. Hvis det har en chance for at indhente forspringet, vil du måske vælge at investere i det aktiv, der er bagud.

Tip #3: Lær teknisk analyse

Teknisk analyse er den eneste måde at forudsige kortsigtede markedsbevægelser på. Lær om teknisk analyse ved at studere vores artikler. Skab en solid trading-strategi og hold dig til den. På længere sigt er det den eneste måde at få succes som binær trader på.