StockPair Strategi

StockPair Strategi - logoVed at tilbyde sine brugere to meget forskellige binære optionstyper med forskellige afkastmodeller muliggør StockPair en høj grad af fleksibilitet, der sætter dig i stand til at trade med et bredt udvalg af aktiver. I denne artikel om StockPair strategi præsenterer vi dig for de fire typer trading-strategier, som StockPair gør det muligt for dig at anvende.

StockPair Strategi

1) En konventionel strategi til high/low optioner

For high/low optioner tilbyder StockPair et afkast på op til 85%. Hvis du medregner StockPairs tilbagebetalingssystem, kan afkastet forøges til så meget som 90% pr. vundet handel, hvilket er en utroligt høj værdi.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

For at omsætte denne værdi til penge har du ikke behov for nogen smart strategi. Hold dig blot til konventionelle forudsigelser over mindst en mellemlang tidsramme, og sørg for at holde din gevinstfrekvens høj, så bør det gå fint.

Én måde at gøre dette på er ved at trade på sikre signaler:

2) En mere risikabel strategi til high/low optioner

StockPairs høje afkast gør det også muligt for dig at anvende en mere risikabel strategi, der genererer flere signaler. Du vil måske vinde på færre af signalerne, men du vil samtidig kunne omsætte det store antal handler til et større udbytte.

For at anvende en mere risikabel strategi skal du bare gøre det modsatte af instrukserne under punkt 1. Trade på: 

  • Simple candlestick mønstre,
  • Strategier, der kun anvender én indikator og
  • Anvend korte tidsrammer op 15 minutter eller mindre.

 

3) Sats på det førende aktiv med pair optioner

Når du trader pair optioner, skal du forudsige, hvilket af to aktiver der klarer sig bedre end det andet over et givet tidsrum. Eftersom der kun er ét aktiv, der kan være foran på et givet tidspunkt, vil der være et klart fører-aktiv og et taber-aktiv, hvilket vil afspejles i afkastet.

Ved at satse på det førende aktiv kan du lave en sikker satsning, men du vil kun få et lavt afkast, hvilket betyder, at du vil skulle vinde en masse handler. For at opnå det skal du sørge for at investere, når markedssituationen er rolig. Du kan genkende et roligt marked ved hjælp af volatilitetsindikatorer som f.eks. Average True Range.

4) Sats på det tabende aktiv med pair optioner

Når du satser på det tabende aktiv med pair optioner, skal du finde en nervøs markedssituation, hvor alt kan ske. Det gør du ved hjælp af volatilitetsindikatorer.