StockPair Software

StockPair Software - logoFor at trade med StockPair behøver du ikke at downloade og installere StockPair software på din computer eller mobilenhed. StockPair tilbyder en online-trading platform. 

StockPair software er online

For at tilgå StockPairs online-software logger du blot ind på din StockPair-konto.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

StockPairs online-platform er overskuelig og nem at anvende. Til venstre kan du se alle de udbudte aktiver. Vælg det aktiv, du gerne vil investere i, så vil alle detaljerne blive vist på midten af din skærm. Du kan se et chart, den aktuelle markedsstemning og pile til at investere i high eller low optioner med deres respektive afkast. Øverst på din skærm kan du se dropdown-menuen til at vælge løbetiden for din option.

På højre side af din skærm kan du vælge det beløb, du gerne vil investere. Vælg de indstillinger, du gerne vil bruge, og klik på en af de to pile, der peger op eller ned. Det er det hele. Du har lige lavet din første investering hos StockPair.

StockPairs mobile software

Selv om du kan tilgå StockPairs online-software fra de fleste mobile enheder, har StockPair forsøgt at gøre tingene endnu nemmere for dig ved at lave en mobilapp til Apple- og Android-enheder.

Download blot appen fra App Store eller Play Store, opret en konto hos StockPair ved hjælp af det link, vi har givet dig, og indsæt nogle penge hos StockPair. Nu kan du begynde at trade på farten, uanset hvor du opholder dig.

Den største fordel ved StockPairs mobilapp er den intuitive betjening. Nederst på din skærm er der to rækker, hvor alle aktiverne er listet. Vælg blot det aktiv, du gerne vil investere i, så indlæser appen alle de relevante data på hovedskærmen.

Du vil se den nuværende pris og to dropdown-menuer, hvor du kan vælge løbetiden og det beløb, du gerne vil investere. Vælg dine foretrukne indstillinger.

Nu kan du vælge hvilken retning, du gerne vil investere i, med et fingerstrøg. For high/low optioner swiper du slideren øverst til venstre på skærmen opad (for at investere i stigende priser) eller nedad (for at investere i faldende priser). For pair optioner swiper du slideren enten til venstre eller til højre, afhængigt af hvilket aktiv du tror vil klare sig bedst.

For at bekræfte din investering klikker du én gang på slideren, når den er i den rigtige position. Det er det hele. Alt i alt vil det tage dig mindre end 30 sekunder med StockPair.