StockPair PayPal

StockPair PayPal - logoStockPair, en af verdens bedste binære brokere, tilbyder en række muligheder for at indsætte og hæve penge. Desværre findes StockPair PayPal løsningen ikke.

Er StockPair PayPal en løsning til at indsætte penge? 

Det er ikke muligt at indsætte og hæve penge med Paypal. Der er imidlertid nogle meget gode grunde til StockPairs beslutning om at udelukke PayPal fra deres betalingsmuligheder:

Sikkerhed

StockPair holder dine penge så sikre som muligt. Begrænsningen af betalingsmulighederne til kreditkort og bankoverførsel hjælper med det, fordi begge betalingsmetoder er personlige. På den måde kan StockPair sørge for, at penge kun kan overføres til dig.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Størrelsen på betalingerne

Når du indsætter penge hos PayPal kan du udføre enhver betaling, som PayPal vil tillade inden for dine beløbsgrænser. Hvis din bankkonto ikke dækker beløbet, vil PayPal tillade betalingen, men vil derefter være ude af stand til at hæve pengene på din konto. Det medfører alle mulige juridiske problemer, fordi du har åbnet en trading-konto med penge, der ikke tilhørte dig, og som PayPal vil have tilbage. For at undgå dette problem udelukker StockPair PayPal til at begynde med, hvilket, når alt medregnes, er en meget fornuftig beslutning. Ved ren logisk tækning må de fleste andre brokere komme frem til den samme beslutning.

Du bør derfor være forsigtig med at vælge en broker, der accepterer PayPal som betalingsmetode. Ofte er disse brokere ligeglade med de juridiske konsekvenser, fordi de alligevel ikke har til hensigt at betale pengene tilbage til dig. Hold dig til StockPair, og brug kreditkort eller bankoverførsel. Det er begge gode betalingsmuligheder, og de garanterer dig en sikker, pålidelig broker.