StockPair Mindsteindskud

StockPair Mindsteindskud - logoStockPair har en meget fair og nem mindsteindskudspolitik, der gør det let at blive binær trader. Lær mere om StockPair mindsteindskud her i artiklen:

Hvor stort er StockPair mindsteindskud?

Hos StockPair kan du indsætte penge ved bankoverførsel og med kreditkort. Mindsteindskuddet med kreditkort er 200 valutaenheder (US-dollars, britiske pund eller euro, afhængigt af dine kontoindstillinger), ved bankoverførsel er der ikke noget mindsteindskud. Der er imidlertid nogle stærke incitamenter til at indsætte flere penge end mindsteindskuddet. Incitamenterne er en konsekvens af StockPairs medlemskabssystem.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Når du har indsat $1000 eller mere, vil du blive premium-medlem hos StockPair. Afhængigt af hvilket medlemskabsniveau du opnår, vil hvert nyt niveau give vægtige fordele, der vi hjælpe dig med at tjene flere penge. Det første medlemskabsniveau er sølv-medlemskabet, der starter ved et mindsteindskud på $1000. Med sølv-medlemskabet får du trade-kontrol, et system, der gør det muligt for dig at styre din risiko automatisk, og en tilbagebetaling på 0,5%.

Ved et indskud på mindst $5.000 får du guld-medlemskab. Foruden trade-kontrolsystemet giver guld-medlemskabet dig en personlig trading-ekspert, en senior-analytiker, der vil analysere dine handler og give dig feedback til, hvordan du kan maksimere din profit, og adgang til StockPairs trading-indikatorer. Herudover er tilbagebetalingen forøget til 1%.

Platinum-medlemskabet begynder ved et indskud på mindst $20.000. Det giver dig de samme features som guld-medlemskabet, men fordobler tilbagebetalingen til 2%. VIP-medlemskabet, der begynder ved et indskud på mindst $50.000, forhøjer dette tal yderligere til 3% tilbagebetaling.

StockPairs premium-medlemskaber giver dig en række gode grunde til at indsætte mere end mindsteindskuddet for at åbne en konto. Den ekstra tilbagebetaling kan gøre forskellen på at tjene og miste penge, specielt når effekten akkumuleres over nogle få måneder.

Vi vil varmt anbefale at indsætte mindst det beløb, der skal til for at få et guld-medlemskab. Selv om sølv-medlemskabet også er et godt tilbud, er det at få en ekspert-trader til at analysere dine handler og at kunne anvende trading-indikatorer kæmpe fordele, der vil give dig mere succes som trader. Kombineret med den ekstra tilbagebetaling giver det derfor god mening at indsætte mere end mindsteindskuddet hos StockPair.