StockPair Mindste Investering

StockPair Mindste Investering - logoStockPair, en af verdens bedste brokere af binære optioner, har ikke nogen politik for mindste tilladte investeringsbeløb, men der er alligevel god grund til at investere mindst et vist beløb hver måned. Find ud af hvorfor i denne artikel om StockPair mindste investering.

Hvor stor er StockPair mindste investering?

Hos StockPair er der ikke nogen mindste månedlig investering. Teoretisk set kan du beholde din konto uden at investere noget i månedsvis. Der er dog ét krav til det mindste investeringsbeløb, som alle tradere bør forsøge at leve op til: Mindste investeringsbeløb for at få din tilbagebetalingsbonus.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

For at belønne tradere med et stort indestående anvender StockPair et system med flere forskellige kontotyper. Afhængigt af dit indestående vil din konto få en bestemt status. Jo højere din saldo, jo højere vil din kontostatus, og dermed din tilbagebetalingsprocent, være.

Med den højere tilbagebetalingsprocent kommer der imidlertid også et højere krav til den mindste månedlige investeringsomsætning for at få ret til tilbagebetalingen. StockPairs minimumsinvesteringsregler ser  i detaljer således ud:

Sølv Guld Platin VIP
Mindsteindskud $1.000 $5.000 $20.000 $50.000
Månedlig tilbagebetaling 0,5% 1,0% 2,0% 3,0%
Mindste oms. pr. md. for tilbagebetaling $10.000 $25.000 $50.000 $100.000
Maksimal omsætning for tilbagebetaling $75.000 $75.000 $150.000 $500.000

.

Som du kan se, giver en højere kontostatus højere afkast, men også en højere minimumsinvestering for tilbagebetaling. Heldigvis bør det ikke være alt for svært at nå op på dette minimum. Hvis du anvender et solidt money management system, vil du automatisk forøge din investering pr. handel, efterhånden som din saldo vokser. Som et resultat af dette vil enhver aktiv trader nemt kunne nå minimumsgrænsen for månedligt investeringsbeløb.