StockPair Legitim

StockPair Legitim - logoNye tradere er ofte usikre på, om de kan stole på, at en given binær broker er en legitim virksomhed. Når det kommer til StockPair, behøver du ikke bekymre dig. Læs grundene her i StockPair legitim.

Er StockPair legitim?

1) EU-reguleret broker

Det sikre tegn på, at en binær broker er legitim, er, at de accepterer myndighedernes regulering. StockPair har accepteret Den Europæiske Unions regulering. Denne regulering beskytter blandt andet traderen ved at garantere, at alle konti med en saldo på under €20.000 er fuldstændigt sikrede. Det betyder, at du altid kan få de penge, du har indskudt hos StockPair tilbage, selv om brokeren skulle gå konkurs.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Når du indsætter penge hos en ikke-reguleret broker, er dine penge ikke beskyttede. Hvis brokeren går konkurs, vil du have mistet dine penge. Med StockPair kan det ikke ske. Din investering vil blive deponeret hos en Investor Compensation Fund (ICF), der vil dække din investering op til et beløb på $20.000. For konti, der har en saldo på mere end €20.000, sikrer ICF kun de første €20.000 af dine penge. Hvis du har en meget stor konto, skal du måske overveje at få en forsikring til resten af dine penge, der ikke er sikrede.

2) Ingen gebyrer

En anden stærk indikation på en pålidelig broker er, at de ikke kræver noget gebyr for trading med binære optioner. I deres natur er binære optioner en direkte kontrakt mellem broker og trader, hvilket gør gebyrer unødvendige – hvis en broker opkræver gebyrer, er det et sikkert tegn på, at brokeren forsøger at løbe om hjørner med dig.

StockPair benytter sig ikke af gebyrer ved trading med binære optioner. Du kan gratis investere i en hvilken som helst option, der er ikke noget årligt gebyr for din konto osv. Det eneste gebyr, der bliver pålagt, er på hævninger for sølvkonti. Vi anbefaler derfor, at du får en guldkonto så hurtigt som muligt.

3) Rigtige kurser

Nogle brokere forsøger at pålægge et unfair gebyr ved at give traderen en ringere pris på aktivet end den reelle markedspris. I almindelig trading, hvor brokeren fungere som mægler mellem tradere, er denne prispraksis normen, men eftersom binære optioner er en direkte kontrakt mellem brokeren og traderen, er der ikke noget behov for sådan en fremgangsmåde.

StockPair giver altid deres kunder den rigtigte, sekund-ajourførte markedspris. Det er en enorm fordel, der vil hjælpe dig med at vinde en større andel af dine handler end de manipulerede priser, nogle af konkurrenterne giver, ville muliggøre.