StockPair iPhone App

StockPair iPhone App - logoStockPair har lanceret en iPhone app. Med denne app kan du handle med binære optioner på farten, uanset hvor du befinder dig. Denne artikel fortæller dig alt, du skal vide, om den nye StockPair iPhone app.

Sådan installerer du en Stockpair iPhone app

For at begynde at trade på farten fra din iPhone, går du bare til Apples app store på din enhed. Skriv “StockPair” i søgefeltet og tryk på søg. Det øverste søgeresultat bør så være appen StockPair fra udvikleren StockPair. Det er netop den, du skal have fat i. Installér appen, den er gratis.

Efter du har installeret appen, åbner du den. Du skal logge ind ved hjælp af dine StockPair-kontooplysninger. Hvis du endnu ikke har oprettet en konto hos StockPair, kan du gøre det nu via det link, vi har anført. Du indtaster bare de nødvendige oplysninger, indsætter nogle penge med kreditkort eller bankoverførsel, og så er du klar til at gå i gang.

Sådan bruger du StockPairs iPhone app

Nu er du klar til at begynde at trade hos StockPair. Den bedste feature ved StockPairs iPhone app er dens intuitive brugergrænseflade. Du vælger blot typen af binær option og det aktiv, du gerne vil investere i, fra to linjer i bunden af skærmen.

Nu kan du vælge, hvilken retning du gerne vil investere i med et fingerstrøg: For high/low optioner swiper du slideren op eller ned, og for pair optioner swiper du slideren i retning af det aktiv, du tror, vil klare sig bedst over den givne tidsperiode.

Vælg den rette løbetid og det beløb, du gerne vil investere for, fra de to dropdown-menuer i toppen af skærmen. StockPair appen viser dig med det samme det afkast, du vil få, og det samlede beløb, du kan vinde. For at investere klikker du bare på slideren.

Det er det hele. Investering med StockPairs iPhone app er et spørgsmål om et fingerstrøg og nogle få klik. Det er sjovt, intuitivt og nemt. Og bedst af alt gør appen det muligt for dig at investere, mens du venter for rødt, er på arbejde eller venter på din kæreste.

StockPair tilbyder den samme app til Android-brugere. Du kan downloade den gratis fra Google Play Store. Følg de samme trin som for iPhone appen: Opret en konto hos StockPair via vores link, indsæt penge, og begynd at trade.