StockPair Indskudsbonus

StockPair Indskudsbonus - logoStockPair tilbyder ikke en indskudsbonus. Sammenlignet med andre brokere, der nogle gange tilbyder en indskudsbonus på op til 60%, kan det måske få nogle tradere til at vige tilbage fra at oprette en konto hos StockPair. Men en StockPair indskudsbonus betyder i virkeligheden ikke noget – læs mere her:

StockPair indskudsbonus

For at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning er der et par ting, du skal vide om indskudsbonusser.

1) En indskudsbonus betyder faktisk ikke noget

Vi forstår selvfølgelig godt, at det lyder interessant at få en bonus på dit første indskud. Du bør dog spørge dig selv, hvor stor en forskel denne bonus i virkeligheden gør. En bonus er altid forbundet med krav. Du kan ikke bare hæve de ekstra penge fra din konto, du skal først investere i de mindste nogle få gange. Det betyder, at hvis du havde til hensigt at tage de ekstra penge og løbe, er det ikke helt så let.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Det bliver endnu mere kompliceret, hvis du har planer om at indlede en længerevarende trading-karriere hos brokeren. Hvis du investerer i 5 handler om dagen, et lavt gennemsnit for de fleste binære tradere, vil du investere i ca. 100 handler om måneden. Lad os nu antage, at du vinder 70% af dine handler. I så fald ville du vinde 70 handler om måneden. Når du investerer hos en trader, der gennemsnitligt giver 2% højere afkast, vil det resultere i et 4 gange højere pengebeholdning (1,02 ganget med sig selv 70 gange giver 4).

Overvej nu, at StockPair giver dig en tilbagebetaling på op til 3% for hver handel (hvilket bliver til en faktor på 19,22 eller 1922% over 100 handler), så indser du, hvor lidt andre brokeres indskudsbonus på 60 eller 100% er værd.

For at sige det kort: Selv om en 60% indskudsbonus lyder som en masse penge, er det ingenting sammenlignet med nogle af de andre værdier, brokeren tilbyder. Selv en 100% bonus vil ikke gøre nogen forskel for en broker, hvis du investerer i mindst en måned. Vælg aldrig en broker på grund af den indskudsbonus, de tilbyder dig, og afvis aldrig a priori en broker, fordi de ikke tilbyder en bonus.

2) Gratis bonus er et trick

Som det også gælder for andre reklametiltag, er formålet med en indskudsbonus at narre dig til at gøre noget, du ikke har lyst til at gøre.

Det er et velkendt psykologisk faktum, at folk er mere skødesløse med penge, de ikke har måttet tjene, men som de har fået uden indsats. Brokere af binære optioner, der tilbyder en indskudsbonus, håber, at denne effekt vil få dig til at spille din bonus væk uden, at du holder dig til din trading strategi, og at denne skødesløse tilgang også vil få dig til at miste resten af dine penge.