StockPair Hævemuligheder

StockPair Hævemuligheder - logoStockPair er en af de bedste brokere af binære optioner i verden. En af grundene til deres status er deres letforståelige og kundevenlige procedurer, der bl.a. gør at de mange StockPair hævemuligheder er både nemme og hurtige.

StockPair hævemuligheder – hvilke kan du benytte?

StockPair tilbyder to grundlæggende hævemuligheder: Bankoverførsel og kreditkort. Du kan beordre en hævning fra “My account”-afsnittet på StockPairs hjemmeside. Indtast blot det beløb, du gerne vil hæve, og indsend formularen, så er din hævning undervejs.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

StockPair behandler alle hævningsanmodninger inden for to arbejdsdage, og de fleste anmodninger endnu hurtigere. Sammenlignet med de fleste andre binære brokere er det en normal frist. Mens du venter, kan du se status på din anmodning i “my account”-afsnittet. Så snart din anmodning er udført, vil dens status ændre sig til godkendt. På det tidspunkt ved du, at dine penge er på vej.

Ud over StockPairs håndteringstid skal du indregne noget tid til, at din bank eller kreditkortudbyder behandler betalingen. Den tid afhænger naturligvis af din bank eller kreditkortudbyder. Et omtrentlig fingerpeg er, at de fleste kreditkortbetalinger tager 3 til 7 arbejdsdage, og de fleste betalinger via bankoverførsler tager 2 til 5 arbejdsdage.

I alt skal du regne med, at en hævning via kreditkort tager en til to uger, mens en hævning via bankoverførsel tager én uge.

Hvad koster det at hæve penge hos StockPair?

Du skal kun bekymre dig om hævegebyrer, hvis du har StockPairs sølv konto. For alle andre kontityper er hævning af penge gratis.

For tradere med sølv konti koster hver hævning $25. I betragtning af, at sølv konto status gives til konti med en saldo på under $5.000, kan et gebyr på $25 pr. hævning gøre en stor forskel, specielt hvid du jævnligt hæver penge.

Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du opnår guld konto status så hurtigt som muligt. Hvis det overhovedet er muligt, vil det være en smart beslutning at indskyde $5.000 lige efter, du har oprettet din konto. Hvis du ikke har så mange penge til rådighed, kan du prøve at arbejde dig op til en guld konto så hurtigt som muligt og undlade at hæve penge, før du er kommet så langt.