StockPair Guld Konto

StockPair Guld Konto - logoEn af verdens bedste brokere, tilbyder en StockPair guld konto, der egner sig perfekt til seriøse tradere, som gerne vil have de bedste redskaber til at maksimere deres profit.

StockPair Guld Konto

StockPairs medlemskab findes i fire udgaver: Sølv, guld, platin og VIP. Hvilken konto, du får, bestemmes af dit samlede indestående. Det betyder, at du kan starte med en sølv konto og arbejde dig op til en VIP konto. 

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

For at få en guld konto, skal du mindst have skudt $5.000 ind. Når du har opnået en saldo på $20.000, vil din konto blive opgraderet til en platin konto. Det gør guld kontoen perfekt til erfarne tradere, der gerne på et tidspunkt vil være professionelle, men endnu ikke har nok kapital.

Som guld medlem har du ret til:

  • Strategitræning
  • StockPairs markedsanalyser
  • En personlig trading-ekspert
  • Maksimal investering (én handel): $4.000
  • Maksimal samlet investering (alle handler): $12.000
  • Intet hævegebyr
  • Trade-kontrol

Omsætningstilbagebetaling: 1% tilbagebetaling på den månedlige omsætning (mindsteomsætning på $25.000).

Sammenlignet med sølv kontoen får du højere grænser (sølv kontoen har grænser på $1.000 for én handel og $6.000 i alt), adgang til en personlig trading-ekspert, en gratis hævning ($25 pr. hævning med sølv kontoen) og en 1% tilbagebetaling, hvis du investerer for mere end $25.000 om måneden.

Platin kontoen øger yderligere grænserne til $8.000/$24.000 og giver dig 2% tilbagebetaling på dine månedlige investeringer på over $50.000.

Det betyder, at guld kontoens fordele sammenlignet med sølv kontoen er meget mere betydningsfulde. Platin kontoen giver kun forhøjede grænser, der alligevel ikke ville give mening for medlemmer med en guld konto, der jo i forvejen har en saldo på under $20.000. Med andre ord: Som StockPair-medlem skal du sørge for at få en guld konto så hurtigt som muligt. Træk kun penge ud, hvis du ikke kan finde nogen anden mulighed. Efter du har opnået en guld konto, kan du benytte dig af en mere afslappet tilgang og trade dig opad.