StockPair Guide

StockPair Guide - logoStockPair er en af de bedste og mest populære brokere af binære optioner på markedet i dag. Læs vores StockPair guide, så du kan drage mest mulig nytte af deres service.

Din StockPair Guide

Sådan åbner du en konto hos StockPair

Det første skridt på vejen til succes med StockPair er at tilmelde dig til servicen. Lige som alle andre aspekter ved deres service har StockPair også gjort dette trin så let som muligt. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en formular på deres website og overføre nogle penge til din konto, så er du klar til at begynde på at trade.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Det er er hurtigt og nemt at udfylde formularen. Du behøver kun at angive nogle meget grundlæggende oplysninger, så der er ingen grund til at bekymre dig om sikkerheden af dine data. Det er lige så hurtigt og nemt at overføre penge. Du kan bruge bankoverførsel eller kreditkort til at indsætte penge på din konto. Du bør dog tænke dig om, når du vælger, hvor mange penge du vil indskyde på din konto. StockPair har et kontosystem, der belønner kunder for at indsætte flere penge.

For et indskud på op til $5.000 vil du få en sølv konto. Selv om sølv kontoen er et godt tilbud og sætter dig i stand til at tjene penge uden problemer, kan en guld konto, der starter ved et mindsteindskud på $5.000 give dig nogle ekstra fordele:

  • Trading-ekspert: En ekspert vil analysere din trading.
  • Trading-indikatorer: Få adgang til StockPairs trading-indikatorer. Disse indikatorer kan hjælpe dig med at træffe bedre trading-beslutninger og tjene flere penge med binære optioner.
  • Månedlig tilbagebetaling: Sammenlignet med sølv kontoens 0,5% tilbagebetaling fordobler guld kontoen andelen til 1,0%.

Sådan trader du med StockPair

Så snart du har oprettet en konto hos StockPair og indsat nogle penge, er det nemt at trade. Du skal bare åbne StockPairs eneste trading platform, enten fra din computer eller din mobilenhed, vælge et aktiv og en løbetid og vælge, om du forudsiger stigende eller faldende priser. Indtast det beløb, du gerne vil investere, og klik på køb. Det er alt, hvad der skal til.

Mere avancerede tradere vil måske gerne vælge en optionstype end high/low optioner. Det kan du gøre, før du vælger et aktiv, fra menuen øverst på investeringsplatformen.