StockPair Gratis Demo Konto

StockPair Gratis Demo Konto - logoTilbyder StockPair gratis demo konto? Er du en af de tradere, der godt kunne tænke sig at vide, om en af verdens bedste brokere af binære optioner, tilbyder en gratis demo konto? Så vil denne artikel besvare dit spørgsmål.

Tilbyder StockPair gratis demo konto?

Mange blogs nævner en gratis StockPair demo konto, hvilket har medført en hel del forvirring blandt tradere. Sandheden er: StockPair tilbyder ikke længere nogen gratis demo konto. Alle de blogs, der hævder noget andet, har enten forældede oplysninger, eller også ved de ikke, hvad de taler om.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

For at tilmelde dig hos StockPair skal du åbne en almindelig konto og indsætte penge på kontoen. Der findes ikke nogen mulighed for at trade med virtuelle penge i et stykke tid eller bruge en separat demo konto. Hvis du planlægger at bruge StockPair som broker, men gerne vil have noget erfaring med binære optioner først, har du to valgmuligheder:

Opret en konto og indsæt er lille beløb

For nye konti kræver StockPair et mindsteindskud på $1000. Dette beløb sikrer dig en sølv konto. For nye tradere, der gerne vil blive fortrolige med StockPairs service, er den bedste mulighed at åbne en konto med dette mindsteindskud. På den måde kan du vænne dig til binær trading gennem StockPair uden at risikere at miste en masse penge, men lære at trade under realistiske forhold, hvilket kan være en enorm fordel sidenhen.

Papir trading

Hvis du ikke ønsker at risikere noget til at begynde med, er papir trading en risikofri mulighed. Du åbner blot en StockPair konto uden at indsætte nogen penge. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en formular med personlige oplysninger. Processen er fuldstændig gratis.

Efter du har åbnet en konto, får du adgang til StockPairs trading platform. Eftersom du endnu ikke har indsat nogen penge, kan du ikke trade. Men du kan skrive ned, hvilke handler du gerne vil lave, på et stykke papir. Notér aktivet, prisen og retningen, du gerne vil investere i. Vent, til din option ville være udløbet, og se, om du ville have vundet handlen.

Denne måde at lære at trade på er helt gratis. Eftersom du ikke trader for rigtige penge, er det psykologiske element meget anderledes end ved rigtig trading. Derfor er det en god mulighed for nybegyndere, men ikke så god som den første, vi nævnte, nemlig at åbne en konto med mindsteindskuddet.