StockPair Gebyrer

StockPair Gebyrer - logoStockPair, én af verdens bedste brokere af binære optioner, tilbyder en fantastisk service. Én af de største fordele ved StockPair er deres gebyrpolitik – der er stort set ingen StockPair gebyrer.

StockPair gebyrer

StockPairs eneste gebyr vedrører brugere med Silver-konti, Stockpairs medlemskab for konti med en samlet saldo på mindre end $5.000. For disse konti opkræver StockPair $25 for hver bankoverførsel. Så snart du når op på en saldo på $5.000 eller mere, får du en Gold-konto, hvor hævninger er gratis. Det øjeblik, du opnår Gold-kontoniveauet, kan du begynde at trade gratis.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Uanset kontotype er der ingen gebyrer for trading. Du kan investere i binære optioner og StockPairs unikke pair-optioner helt gratis og uden yderligere gebyrer.

StockPair giver dig også rigtige markedsdata. Nogle af StockPairs konkurrenter reklamerer også med en nulgebyrspolitik, men prøver at inkassere gebyrer med snyd: Konkurrenterne giver trader en ringere pris end den rigtige markedspris. StockPair bruger ikke den slags tvivlsomme teknikker og lader oven i købet EU regulere deres service og sikre, at der ikke anvendes luskede metoder.

I stedet for at skulle betale for dine investeringer, vil du endda få penge i cash back. Afhængigt af din kontotype vil cash back procenten variere.

StockPairs nøjagtige tilbagetalingsvilkår er følgende:

  • Silver-konto: 0,5 procent
  • Gold-konto: 1,0 procent
  • Platinum-konto: 2,0 procent
  • VIP-konto: 3,0 procent

Kombineret med StockPairs høje afkast for high/low-optioner og pair-optioner skaber StockPairs nulgebyrspolitik og tilbagebetalingsprogram et ideelt tradingmiljø for enhver trader af binære optioner.

Det er sjældent at finde en broker, der tilbyder høje afkast, cash back og ingen gebyrer. Som trader bør du drage nytte af denne sjældne mulighed for at generere stor profit.