StockPair er Reguleret

StockPair er Reguleret - logoStockPair er en af de mest populære brokere af binære optioner, og en broker, vi anbefaler på det varmeste. Hvorfor? Fordi StockPair er reguleret af Den Europæiske Union, hvilket har meget at sige.

Hvad betyder det, at StockPair er reguleret?

Det faktum, at StockPair er reguleret af Den Europæiske Union, medfører en række fordele for dig:

Dit indskud er sikret

Så længe du indskyder dine penge hos en binær broker, der ikke er reguleret, løber du altid en risiko. Hvis brokeren går konkurs, vil de penge, du har indskudt, være tabt. Der vil ikke være nogen mulighed for at få pengene tilbage.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Hos StockPair forholder det sig imidlertid anderledes. Fordi StockPair er reguleret af Den Europæiske Union, er dit indskud beskyttet op til et beløb på €20.000 af Investor Compensation Fund (ICF). Det betyder, at der er nok penge på en separat opsparingskonto til at udbetale indestående for alle StockPair-kunder med under €20.000 på kontoen, hvis brokeren skulle gå konkurs.

Den Europæiske Union kontrollerer, at StockPair overholder denne lov, hvilket er en enorm fordel for alle tradere. Intet kunne være værre end at oparbejde en pæn saldo på din konto ved handel med binære optioner for dernæst at miste alle de optjente penge ved, at din broker går konkurs. I det værst tænkelige tilfælde vil det kunne ruinere dig fuldstændigt.

Med StockPair kan det ikke ske. Du kan sove trygt og roligt i forsikringen om, at uanset hvad der sker med StockPair, er dine penge beskyttede.

Kan disse fordele være mig til gavn, selv om jeg ikke bor i Den Europæiske Union?

Ja. Investor Compensation Fund (ICF) beskytter alle StockPairs kunder, uanset hvor de bor.

Hvad sker der med indeståender på over €20.000?

For større konti med en saldo på mere end €20.000 giver Investor Compensation Fund kun en begrænset sikkerhed. I dette tilfælde beskytter ICF de første €20.000 af din investering, men ikke resten.

Selv om denne lovgivning i det mindste giver dig en vis form for sikkerhed, bør specielt erfarne tradere med et meget stort indestående på €100.000 eller mere overveje at anskaffe sig yderligere forsikring.

Den type forsikringer kan beskytte hele din investering hos alle banker og vil være en enorm hjælp, hvis én af dine brokere eller banker kommer i problemer. Sammenlignet med deres nytte er prisen ubetydelig. For at finde den rette udbyder i dit land anbefaler vi dig at google.